Nem fogsz ráismerni! Igazi bombázóvá cseperedett A dadus gyereksztárja

A copfos kislány rég a múlté, Madeline Zima manapság vagány és bevállalós szerepeiről híres.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A szeptemberben már 26 éves Madeline Zima hat évig játszotta A dadus című vígjátéksorozat pöttöm kislányának, Gracie Sheffieldnek a szerepét, majd egy merész hajtűkanyarral a vadabb karakterek felé vette az irányt.

A lengyel-amerikai származású szépség tulajdonképpen nem is gyerekszínészként, hanem bébiszínészként kezdte, hiszen még alig totyogott, mikor megkapta első szerepét egy reklámfilmben.

Már kisbabaként képernyőn volt

Csinos pofiját később is imádta Hollywood, kamaszként A méregkeverő, a Kisvárosi zenekar és a Los Angeles-i tündérmese szereplőgárdájába is beválogatták.

Az időközben szexis, karcsú bombázóvá serdült Madeline azonban egy csapásra maga mögött hagyta a rózsaszín tinifilmek és másodrangú komédiák világát, amikor igent mondott Gretchen biszexuális karakterére a Hősök című sorozatban.

Hayden Panettiere-rel forgatott fülledt jelenetein a Kaliforgia készítőinek is megakadt a szeme, és felajánlották neki a szexuálisan túlfűtött tinilány, Mia Cross szerepét.

Nem fél a meztelenkedéstől

A bevállalós barna szépség olyan jól domborított az ágyjelenetekben, hogy két évadra a sorozatban ragadt, sőt, még néhány webes epizódra is visszatapsolták a bátran meztelenkedő színésznőt.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

A sikeres tévésorozatok után a szexis szépség 2009-ben ugyan nagyot bukott a The Collector című krimivel, de aztán jó évet zárt, hiszen szerepet kapott a Renée Zellweger és Morgan Freeman főszereplésével készült My Own Love Song című moziban. Ezt követte 2011-ben a Crazy Eyes című izgalmas független film, jelenleg pedig a Lake Effects című produkción dolgozik.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A bevállalós Madeline tehát nem unatkozik, de hogy ilyen munkatempó mellett van-e ideje a szerelemre, arról meglehetősen titokzatosan nyilatkozik. Egy interjújában csak annyit árult el, hogy se nem házas, se nem szingli.

Ezt is szeretjük