Megdöbbenést keltett a LAX-on a rémmé szabott Macskanő

A Los Angeles-i nemzetközi repülőtér edzett munkatársait is meglepte a szétoperált híresség látványa.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jocelyn Wildenstein a tipikus példa arra, amikor az ember jódolgában nem tudja, mihez is kezdjen magával, míg végül valami ostobaságot kezd el csinálni. Ráadásul még egy csomó pénzt is kidob – feleslegesen.

A '70-es évek Pamela Anderson hasonmásából 2008-ra rémisztő banya lett

A most már 68 éves hölgy élete 1978-ban mesés fordulatot vett, akkor ment hozzá ugyanis az ismert és dúsgazdag műkereskedőhöz, Alec Wildensteinhoz.

Fényűzésüket bizonyára sokan irigylésre méltónak találták, az idők során azonban az egyébként csinos Jocelyn elkezdett megrögzötten félni attól, hogy elveszíti férje érdeklődését, így hát bizarr terv megvalósításába kezdett.

Elszabott élet

Mivel tudta, hogy párja szereti a nagymacskákat, arra gondolt, ha ő maga is hasonlatossá lesz egy vad cicushoz, akkor boldogan élhetnek, amíg meg nem halnak. Így hát sorozatos plasztikai műtéteknek vetette alá magát, olyannyira, hogy arca teljesen elveszítette emberi kinézetét . Összesen 4 millió dollárt – több, mint félmilliárd forintot – költött az arcfelvarrásokra és egyéb beavatkozásokra, ám mindhiába. Amikor ugyanis férje meglátta a szörnyeteggé szabott feleségét, rémült sikoltozásba kezdett. Ám Jocelyn mindezt úgy értékelte, hogy további műtétekre lesz szüksége, ezért újra és újra kés alá feküdt.

Miután azonban Wildensteint rajtakapta egy fiatal orosz modellel az ágyukban, ráadásul szeretett párja ijedtében - mivel hirtelen nem ismerte fel - egy pisztollyal kezdte fenyegetni, belátta, hogy számára nincs már hely az életében.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom
Mindazonáltal a válóperes huzavonával sikerült annyi pénzt leakasztania az azóta már jobblétre szenderült sikeres üzletemberről, hogy anyagiakban nem szenved hiányt. Sőt, állítólag még egy újabb szerelem is beköszöntött az életébe a divattervező, Lloyd Klein személyében.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nem véletlen hát, hogy az ijesztő külsejű hölgy a sokat látott Los Angeles-i reptéri dolgozókat is megrémítette, akik legutóbb borzongással vegyes kíváncsisággal engedték útjára az arcát félig egy hatalmas napszemüveggel takaró Macskanőt.

Ezt is szeretjük