Bevallotta iszonyú titkát az egykori gyereksztár
31 évig nem beszélt róla
A 49 éves színésznő nemrég életrajzi kötetében rántotta le a leplet családi titkáról, ami megdöbbentette a világot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az ember már szinte meg sem lepődik a sztártitkokon, vannak dolgok, amik még mindig kiverik a biztosítékot. Kétségkívül ez utóbbiak közé tartozik Mackenzie Phillips amerikai színésznő vallomása is, amely nemrég jelent meg botrányos életrajzi kötetében.

A High on Arrival című könyvben ugyanis az egykori gyereksztár - 14 évesen szerepelt George Lucas American Graffiti című filmjében - arról mesél, hogy vérfertőző viszonyt tartott fenn édesapjával, John Phillipsszel, aki a hatvanas évek sikerbandájának, a The Mamas and the Papasnak volt a tagja.

Vérfertőzés és drogok

A ma már 49 éves színésznőt akkoriban hamar utolérte a gyereksztárok végzete - a One Day at a Time című sorozatból is azért dobták ki 1980-ban, mert drogfüggősége elhatalmasodott rajta, és már alig voltak tiszta pillanatai.

Valószínűleg ennek köszönhető, hogy nem emlékszik, hogyan is került először apja ágyába - arra azonban igen, miképp tudatosult benne, hogy voltaképpen mit is tesznek.

- Az esküvőm előtti éjszaka apám megjelent, mert mindenképpen meg akarta akadályozni, hogy férjhez menjek. Persze tele voltam bogyókkal, és ő is rettentően be volt állva, így valahogyan az ágyában kötöttem ki.

Mikor kitisztultan felébredtem, rájöttem, hogy az apámmal szexeltem. Hogy ez megtörtént-e már korábban? Nem tudtam volna megmondani.

Megrontották

Azt viszont igen, az volt a legelső alkalom, hogy felfogtam, mi történt. Hirtelen rádöbbentem a szörnyű igazságra, de aztán megint kiesett minden - idézte fel a történteket. Mindeközben élete is szétesett, a titok teljesen elszigetelte társaitól, apját pedig még turnéira is elkísérte.

Végül akkor volt képes nemet mondani neki, amikor megfogant, és a babát el kellett vetetnie, mert nem tudta, semmit sem sejtő férje, avagy apja ejtette-e teherbe. Bűnös viszonyukat felnőttként számon is kérte az azóta már elhunyt férfin, azt állítván, hogy az - szeretkezés címén - megerőszakolta.

Ilyen múlttal nem véletlen, hogy a sztár azóta sem tudott leszokni a drogokról, hiába a többszöri rehab. Legutóbb 2008 augusztusában tartóztatták le a Los Angeles-i reptéren, mert kokaint és heroint találtak nála.

Manapság Phillipset többnyire sorozatok epizódszereplőjeként lehet látni a tévéképernyőn: egyebek közt felbukkant a Melrose Place, a Vészhelyzet és a Döglött akták egy-egy részében.

Ezt is szeretjük