Nagyot nézel, mit művelt Macaulay Culkin - A Reszkessetek, betörők! Kevinje a net új sztárja
Az egykori gyereksztár újra eljátszotta a Reszkessetek, betörők! legikonikusabb jeleneteit.

macaulay-culkin-2018-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1990-es Reszkessetek, betörők! az örök klasszikus karácsonyi filmek közé tartozik. Ennek az alkotásnak köszönhetően vált világhírű gyereksztárrá Macaulay Culkin, akit szinte mindenki a szívébe zárt azonnal. Aranyos mosolyának és rosszcsont stílusának senki nem tudott ellenállni. 

Egy reklám kedvéért vált újra Kevinné

A 38 éves sztár óriási meglepetést okozott rajongóinak, ugyanis ismét Kevin McCallister bőrébe bújt. Egy reklám kedvéért ismét eljátszott pár emlékezetes jelenetet a filmből, például, amikor egyedül vacsorázott sajtos makarónit a családi asztalnál a betörők érkezése előtt, vagy, amikor az ágyon ugrálva ünnepelte, hogy egyedül hagyták otthon, és azt csinálhat, amit csak akar.

A film több ikonikus jelenetét eljátszotta újra.
A film több ikonikus jelenetét eljátszotta újra.

A rajongók természetesen nagy örömmel fogadták a teljes videót: "Ez a videó 2018 fénypontja, tartsd meg az aprót, te mocskos állat!", "sosem számítottam arra, hogy valaha is látom Macaulay-t Kevinként", "annyira boldoggá tett ez most engem, csomó szép emlék ugrott be nekem most hirtelen, a Reszkessetek, betörők! a kedvenc karácsonyi filmem" - írták a videó alá a hozzászólók.

Egyesek annak is örültek, hogy Macaulay Culkin láthatóan újra a régi, hiszen a 2000-es években súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzdött. Nem egy alkalommal készültek róla olyan lesifotók, melyek aggodalomra adtak okot, ugyanis nem festett rajtuk túl jól. Emellett többször pletykálták róla, hogy elhunyt, de szerencsére ezeknek sosem volt igazságalapjuk. A sztár ma már nyugodt életet él, 2018-ban hozta létre a BunnyEars.com vicces weblapot, és a szerelem is rátalált, 2017 októbere óta van együtt Brenda Song színésznővel.

Ezt is szeretjük