Kiderült, mi okozta a 26 éves zenész halálát - A boncolási jegyzőkönyv nyilvánosságra került
Végre nyilvánosságra hozták, mibe halt bele Mac Miller.

mac-miller-halal-oka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mac Miller amerikai rapper szeptember 7-én váratlanul elhunyt, mindössze 26 évesen. A zenészre az asszisztense talált rá a lakásában. A sztár bőre már elkékült, és erősen vérzett az orra. Habár az asszisztense azonnal értesítette a mentőket, már nem lehetett rajta segíteni, a kiérkező orvosok csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Kiderült a halála oka

Mac Miller, azaz teljes nevén Malcolm McCormick komoly addikciókkal küzdött, az alkoholt és a drogokat sem vetette meg. Állítása szerint azért nyúlt a szerekhez, hogy így kezelje a depresszióját, azonban a tudatmódosító szerek csak súlyosbították az állapotát.

Sajnos, mint kiderült, éppen ezek okozták a halálát is. A vérében rengeteg fájdalomcsillapítót, alkoholt és drogot találtak. A boncolási jegyzőkönyv szerint nem a bevitt mennyiség ölte meg, hanem a három kombinációja, ami halálos elegyet alkotott a szervezetében, így nem öngyilkosságként jegyezték be az esetet.

A drog- és alkoholfüggősége miatt idén májusban a menyasszonya, Ariana Grande is szakított vele, ugyanis bevallotta, hogy, habár nagyon szereti a rappert, nem bírja tovább elviselni a szélmalomharcot, amit két éve minden egyes nap meg kell vívnia vele, hiszen nyilvánvaló, hogy nem is akar leállni a szerekkel. Az énekesnő ezután villámgyorsan összejött Pete Davidson komikussal, aki egy hónap után el is jegyezte a sztárt - rajongók ezrei szerint ez vezetett a tragédiához, hiszen Mac képtelen volt elfogadni, hogy egykori kedvese ilyen hamar túllépett rajta.

A rapper halála után rengetegen támadták a God is a Woman előadóját, ugyanis szerintük az ő viselkedése vezetett a tragédiához, ugyanis Miller orra alá dörgölte az új szerelmét és a boldogságát. Ariana nagyon összetört, nemcsak a hír hallatán, hanem azért is, mert őt okolták egykori szerelme haláláért. Az énekesnő hetekig alig hagyta el a lakását, a díjátadókra sem volt hajlandó elmenni, folyton sírva kapták le őt a lesifotósok.

A napokban kiadott egy új számot, "thank u, next" címmel, melyben megemlíti a tragikusan fiatalon elhunyt Mac-et is. "Bárcsak köszönetet mondhatnék Malcolmnak, aki egy angyal volt" - énekli a dalban.

Ezt is szeretjük