A Bridgerton család Colinja látványosan lefogyott a 3. évad miatt: ezekkel a trükkökkel sikerült átalakulnia

Luke Newton a fogyásáról beszélt.

Luke Newton fogyása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Bridgerton család rajongói közül sokan kiszúrták a Colint játszó Luke Newton átalakulását. Mivel a színész volt az új évad főszereplője, így úgy érezte, itt az ideje, hogy életmódot váltson, és formába hozza magát.

Luke Newton fogyása

A nagy utazó Bridgerton fivér az első két évadban teljesen átlagos testalkatú volt, azonban a harmadik évadban vékonyabb és sportosabb alkatú férfiként jelent meg.

Luke Newton 2022-ben még picit erősebb testalkatú volt, de egyáltalán nem mondanánk itt sem ducinak.
Luke Newton 2022-ben még picit erősebb testalkatú volt, de egyáltalán nem mondanánk itt sem ducinak.
Fotó: Lia Toby / Getty Images Hungary

Különösen az arcán szembetűnő a változás szerintünk.

Newton a Men's Healthnek adott interjújában elmondta, hogy a második évad forgatása alatt gyakran látták egy tányérral a kezében, amit telepakolt mindenféle finomsággal. Kedvencei közé tartozik a sütemény, a torta, de a pogácsának sem tudott ellenállni. Ám amikor a sorozat készítői szóltak neki, hogy a harmadik évadban ő lesz a főszereplő Nicola Coughlan oldalán, tudta, hogy le kell mondania a nassolásról.

- A harmadik évad forgatása előtt egy kicsit változtatni akartam az életmódomon, egészségesebbé akartam válni. Készen álltam arra, hogy magas energiaszinttel vágjak neki ennek a szezonnak - magyarázta.

Hozzátette, az első epizód elején Benedict karaktere megdicsérte Colint, mennyire erőssé vált, így ez is egy plusz motivációt jelentett neki. Az étkezését teljesen átalakította: magas fehérjetartalmú és alacsony szénhidráttartalmú ételeket kezdett fogyasztani. 

Időszakosan böjtölt, így egy bizonyos időkeretben étkezett csak, és több órát adott a testének, hogy emészteni tudjon. Minden reggelét egy banános proteinshake-kel kezdte, de napközben sok húst, tojást és avokádót fogyasztott.

Egy átlagos ebédje húsból, zöldségből és kevés köretből, például rizsből vagy tésztából állt. Az édességekről is lemondott, néha azért meglepte magát például egy fahéjas tekerccsel vagy morzsás sütivel.

A testmozgásnak is több időt szentelt, mindennap öt kilométert futott, emellett erősítő edzései is voltak.

A Bridgerton család Colinjának szépséges barátnője van: Antonia táncosnő

Mutatjuk, ki Luke Newton barátnője.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük