Nem zavartatta magát! Hájas hátsóját áztatta Jennifer Love Hewitt

A hollywoodi színésznő karrierje még gyereksztárként indult a ’90-es évek elején.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1992-ben jelent meg ugyanis a Dance! Workout with Barbie, vagyis Táncolj! Tornagyakorlatok Barbie-val című videó, melyben a kis 13 éves Jennifer Love Hewitt ének- és tánctudását is megmutathatta.


Ezután azonban soványabb évek következtek, valahogy szerencsétlenül sikerült szerepeket választania, és mindig olyan sorozatba ment el játszani, melyet egy-két szezon után kivontak a forgalomból.

Horror és szellemek

A hírnevet végül az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron című tinihorror hozta meg többek között Hewitt számára is, aki azután több moziban is felbukkant, mint például a Szívtiprók, melyben Sigourney Weaver lányát alakította, vagy a Szmokinger című akció-vígjáték, Jackie Chan oldalán.

Mindemellett a zenei karrierjét is építgette a sztár, bár dalaival általában csak mérsékelt sikereket tudott aratni.

2005-ben vállalta el aztán a magyar közönség számára is ismert Szellemekkel suttogó főszerepét: a sorozatban Melinda különös képességekkel bír, képes beszélni a holtakkal, így egyfajta médium szerepét tölti be, segítve őket befejezetlenül hagyott életfeladataik beteljesítésében, mielőtt még átkelnének a túlvilágra.

A széria sikerét bizonyítja, hogy immáron a harmadik szezonnál tartanak, és remélhetőleg ősszel belekezdenek a soron következő epizódok forgatási munkálataiba is. Nemcsak szakmai fellendülését, de szerelmét is a szellemeknek köszönheti, hiszen egy 2006-os részben vendégszerepelt Ross McCall skót színész, akivel azóta el is jegyezték egymást.

Talán éppen a boldogság lehet az oka annak, hogy a korábban karcsú sztár egy kicsit eleresztette magát, és bizony a fürdőruhás képeken egyértelműen látszanak a hájpárnácskák a derekán és a hátsó fertályán egyaránt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár Hewitt állítja, hogy pusztán előnytelen pózban kapták le, más, nem bikinis fotókon is látszik, hogy van rajta mit fogni, ám bizonyára kedvesének így is ő a legpompásabb hölgy a világon.

Ezt is szeretjük