Ők játszották a Love Story szerelmespárját: 50 év alatt ennyit változtak a színészek
Ali MacGraw és Ryan O'Neal voltak a Love Story imádott sztárjai.

love-story-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Love Story című filmdrámát 1970. december 16-án mutatták be az Amerikai Egyesült Államokban, a mozi azóta már igazi klasszikussá nőtte ki magát.

A tragikus történet szerelmespárja, Oliver Barrett és Jenny Cavalleri bőrébe két akkor még nagyon fiatal és tehetséges színész bújhatott, név szerint Ryan O'Neal és Ali MacGraw.

Így festenek ma a Love Story főszereplői

Az 1939 áprilisában született MacGraw karrierjét modellként kezdte, a Harper's Bazaarnál és a Vogue-nál is dolgozott, később tévéreklámokban tűnt fel, az 1969-es Goodbye, Columbus filmmel hívta fel magára a figyelmet, egy évvel később pedig megkapta a Love Story főszerepét. Az elmúlt ötven évben sokat változott, azonban 81 esztendősen sem veszített semmit a szépségéből.

love-story-1
Fotó: Getty Images Hungary

Jenny alakításáért megkapta a Golden Globe-díjat, illetve Oscarra is jelölték. Tovább folytatta a filmes karrierjét, utoljára 1997-ben forgatott, abban az évben jelent meg a Néma forgatókönyv című mozija. A 2000-es években a Broadwayen is játszott.

Ryan O'Neal 1941 áprilisában látta meg a napvilágot, 1960-ban kezdte meg színészi karrierjét, az 1964-es Peyton Palace című sorozat indította be igazán a karrierjét, de a rajongói számát akkor növelte meg igazán, miután megjelent a Love Story. Kolléganőjéhez hasonlóan őt is jelölték a két legnevesebb filmes díjra, de végül sem Oscart, sem Golden Globe-ot nem nyert. Ahogy az alábbi felvételen látszik, O'Neal is sokat változott.

love-story-2
Fotó: Getty Images Hungary

A '70-es évektől a '90-es évekig nagyon sokat dolgozott, olyan filmekben, mint a Papírhold, az Ég is tévedhet vagy a Ki az úr a házban?, de a 2000-es és a 2010-es években is vállalt el munkákat. 2006-tól 2017-ig a Dr. Csontban láthatták a rajongók, sajnos ami az egészségét illeti, több csapás is érte. 2001-ben leukémiát diagnosztizáltak nála, de öt évvel később gyógyultnak nyilvánították. 2012-ben prosztatarákot fedeztek fel nála.

Victoria Principal dögös, fiatalkori képei

Képes összeállításunkban megnézheted Victoria Principal szexi fotóit.

Ezt is szeretjük