Madonna 26 éves lánya így hasonlít az énekesnőre: Lourdes ilyen szexi friss fotóin

Madonna lánya, Lourdes hihetetlenül hasonlít az énekesnőre, amelyet szexi fotói is tükröznek.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 26 éves Lourdes Leon nagyon jó kapcsolatot ápol édesanyjával, akire egyre jobban kezd hasonlítani. A modellként dolgozó fiatal sztár vagány és szexi, akárcsak Madonna.

A sztárcsemete előszeretettel oszt meg bevállalós és dögös fényképeket a közösségi médián, amelyekért a rajongói mindig lelkesednek.

Lourdes Leon szexi fotókon

Közzétett fényképein mindig vonzó és merész, édesanyjához hasonlóan nem fél megmutatni csinos alakját. Azonban bármennyire is hasonlít édesanyjára külsőleg, a belső értékeik sokszor nem igazán egyeznek. A 26 éves lány az Interview magazinban mesélt édesanyjával való kapcsolatáról, és megosztott néhány olyan életre szóló leckét, amelyet a szupersztár énekesnő tanított neki. A csinos modell korán megtanulta, hogy keményen meg kell dolgoznia azért, amit akar.

- Nem kapunk semmilyen támogatást a családomban. Nyilvánvalóan rendkívüli kiváltságban nőttem fel, ezt kár lenne tagadni. De azt hiszem, édesanyám látta a többi híres ember gyerekét, és ezen felbuzdulva azt mondta: "az én gyerekem nem ilyen lesz” - magyarázta, miután Debi Mazar színész azt mondta, hogy úgy tudta, Lourdes fizette a saját főiskolai tandíját és a lakását.

A modell azt mondta, jól érzi magát, ha anyagilag független, mivel ennek megvannak a maga előnyei.

- Úgy érzem, hogy ha a szüleid fizetnek a dolgokért, akkor az befolyásolni fog téged is. Az anyám kontrollmániás, és egész életemben irányított. Teljesen függetlennek kellett lennem tőle, amint elvégeztem a középiskolát.

Az anya-lánya páros között elég szoros a kötődés, és a bevállalós sztár elismerte, hogy hevesen védi Madonnát. Mazar még egy történetet is felidézett, amikor látta, hogy egy nő megkérdezte őt: „Istenem, te Madonna lánya vagy?” Lourdes így válaszolt: „És az ön anyját hogy hívják?”

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyire szexi az édesanyjára hasonlító Lourdes Leon.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük