44 évesen legyőzte a rák a gyönyörű színésznőt! Egy hete még üzent a rajongóinak
Lorena Rojas egy héttel a születésnapja után hunyt el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2015. február 16-án, életének 44. esztendejében Miami otthonában elhunyt Lorena Rojas mexikói szappanoperasztár, a latin WE hírügynökség szerint halálos ágyánál ott volt a barátja, a családtagjai és a közeli ismerősök is.

A gyönyörű színésznőt a magyar nézők olyan sorozatokból ismerhették, mint a Második élet, a Bűnös szerelem és a Rosario - A múlt fogságában, utóbbi kettő jelenleg is szerepel az RTL II műsorán.

A tévésorozatok mellett zenei albumokkal is megörvendeztette a rajongóit, három lemezéből az utolsót, melyet kifejezetten gyerekeknek szánt 2014-ben, fogadott kislánya, Luciana kedvéért készítette el.

A kicsit újszülött korában adoptálta 2013 őszén, a színésznő halála után testvére, Mayra gondoskodik majd Lucianáról.

Lorena Rojast 2008-ban diagnosztizálták mellrákkal, és bár rendszeresen járt kezelésekre, 2013-ban kiderült, hogy a daganat továbbterjedt, és megtámadta több szervét, egyebek közt a máját is.

Utoljára alig néhány nappal a halála előtt üzent a Twitteren a rajongóinak, február 10-én ünnepelte ugyanis a 44. születésnapját. "Köszönöm, hogy velem ünnepeltetek, gyönyörű volt ez a nap", írta.

Énekesek, akik életéből filmet forgattak

Nézd meg, kik azok a sztárok, akik életét filmen is feldolgozták!

Ezt is szeretjük