A smink ellenére is kiábrándító Lo Bosworth
Meglepő képek
Lo Bosworth-t vacsora után kapták le, de hiába sminkelte ki magát, ennek ellenére is borzalmasan festett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lo Bosworth-t november 11-én kapta le valamelyik szemfüles lesifotós, amint elhagyta a nyugat-hollywoodi Katsuya épületét.


A 23 éves amerikai tévésztár kifejezetten megdöbbentően festett, miután kilépett a sztárok körében nagy népszerűségnek örvendő étteremből.

Alig lehetett ráismerni

Bosworth frizurája kétségkívül nem a legelőnyösebb volt, arról nem is beszélve, hogy a smink sem sokat segített rajta.

Arca meglehetős elgyötörtségről árulkodott, bágyadt tekintete pedig egyáltalán nem illett ahhoz a csinos celebhez, aki évek óta pasik ezreit bűvöli el a tévéképernyőkön.

Az eredetileg Lauren Ogilvie Bosworth néven született ifjú hölgy tévés karrierje 2004-ben indult be, miután több osztálytársával megkapta az MTV Laguna Beach: The Real Orange County című valóságshow egyik szerepét.

Töretlen a népszerűsége

A széria a lányok gimnáziumban töltött utolsó évét, valamint a főiskola előtti nyár eseményeit mutatta be. Miután legjobb barátnője, Lauren Conrad kilépett a stábból, hogy a The Hillsben szerepelhessen, idővel Bosworth is követte.

2008-ban bukkant fel először a The Hillsben - a forgatásáról októberben azt nyilatkozta, hogy kezdetben jó móka volt, ám mostanában már csak napi munkaként tekint rá.

- Számomra ez már inkább csak meló. Eleinte hatalmas mulatság volt az egész, most viszont olyan, mint valami napi darálás, ami régebben könnyebb volt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Még nem döntöttem el, hogy maradok-e egy újabb évadra, mivel vannak más projektjeim is, amelyeken jelenleg dolgozom – mesélte Lo Bosworth az E! Online-nak.
Ezt is szeretjük