Megszületett Liv Tyler kisfia! 6 héttel korábban jött, mint várták
A részletek
Liv Tyler két napja még pocakos fotót posztolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A People értesülései szerint február 11-én, szerdán megszületett Liv Tyler kisfia. A baba hat és fél héttel korábban jött, mint várták, ezért egy ideig megfigyelésre bent tartják a kórházban.

Csinos volt pocakosan is
Két napja ezt a fotót posztolta az Instagramon

Ugyanakkor a 37 éves színésznő szóvivője azt nyilatkozta a lapnak, hogy a kicsivel minden rendben, és "mindenki nagyon boldog".

Liv Tylernek már van egy tízéves kisfia, Milo, akinek Royston Langdon brit zenész az édesapja. Tőle öt év házasság után, 2008-ban vált külön a sztár. Az újszülött kisfiú apukája Dave Gardner, akinek egyébként egy korábbi kapcsolatából szintén van egy fia, a hétéves Gray.

A színésznő terhességével tavaly szeptemberben került a címlapokra, amikor gyanúsan gömbölyödő hassal kapták le New Yorkban. Nem sokkal korábban derült fény arra, hogy ő és a sportoló összejöttek, és egyre több időt töltenek együtt.

- A legmókásabb dolog a terhességben az, ahogy az embernek tombolnak a hormonjai. Valahogy jobban tudatában vagyok a saját testemnek, és ettől szerintem jobb anyja vagyok Milónak is - nyilatkozta a színésznő a Town & Country magazin decemberi számában.

Katalin hercegnő babapocakja

Nézd meg, milyen csinos volt legutóbb a hat hónapos terhes hercegnő!

Ezt is szeretjük