Sosem látott fotó! Liv Tyler már kislányként is imádnivaló volt
Liv Tyler édesapjáról nem mondható el, hogy túlságosan jóképű volna, ám lánya szerencsére nem rá ütött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségkívül szokatlan sztárpár lehetett a hetvenes években az Aerosmith jóképűnek nem igazán nevezhető énekese, Stephen Tyler, valamint a gyönyörű Playboy-modell, Bebe Buell.

Az 56 éves Buell 1974 novemberében volt a hónap playmate-je, és habár csak rövid időre szűrte össze a levet Stephen Tylerrel, románcuk gyümölcse egy kislány lett, aki a Liv Rundgren Tyler nevet kapta büszke szüleitől.

A gyönyörű színésznő szerencséjére nem aranytorkú, ám közismerten csúf apjára ütött, sőt, mit több, már kisgyerekkorában is igazán elbűvölő és imádnivaló kislány volt. Ezt alátámasztja az a sosem látott fotó is, amelyet a TMZ tett közzé a napokban.

Gyönyörű tündelány lett

Nyilvánvalóan kevesen jósolták volna meg, hogy éppen Stephen Tyler lánya lesz majd nemzedékének egyik legvonzóbb színésznője, akire nem véletlenül bízta Peter Jackson Arwen Undómiel tündelány szerepét A Gyűrűk Ura trilógiában.

Tegyük hozzá, hogy a 32 éves Liv Tyler keményen megdolgozott a sikerért, pályafutását ugyanis 14 évesen kezdte modellként, majd hamarosan a színészet felé fordult. Először akkor keltett nagy feltűnést, amikor Alicia Silverstone-nal együtt feltűnt az Aeromsith 1993-as Crazy című klipjében.

A szüzességét akarta elveszíteni

A kritikai áttörést Bernardo Bertolucci romantikus filmje, a Lopott szépség hozta meg számára. Ebben egy ártatlan tinédzserlányt formált meg, aki azért utazik el Olaszországba, hogy végre elveszítse szüzességét.

A kilencvenes évek második felében egyaránt feltűnt olyan kasszasikerekben, mint az Armageddon, valamint olyan kisköltségvetésű művészfilmekben, mint a Cuki hagyatéka vagy az Anyegin.

A Gyűrűk Ura óta feltűnően kevésszer találkozhattunk vele a vásznon, a 2008-as Hívatlanok című horrorfilm és A hihetetlen Hulk óta nem is állt a kamerák elé.

Ebben talán szerepet játszhat az is, hogy 2004 decemberében megszületett Milo William nevű kisfia, és a színészet helyett inkább az anyai teendőkre koncentrál.

Ezt is szeretjük