Megdöbbentően csúnyává műtötték Liv Tyler száját
Nehéz megérteni, hogy miért viszik túlzásba a plasztikáztatást már az olyan fiatal hírességek is, mint Liv Tyler.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány napja egy újabb érthetetlen és teljesen szükségtelen plasztikai beavatkozás következményéről készült kiábrándító fényképek láttak napvilágot.


A fotók megtekintése után nehéz szóhoz jutni, hiszen ép ésszel elég nehéz felfogni, hogy vajon mi vitte rá Liv Tylert arra, hogy ezt művelje arcával?

A szép színésznő ugyanis kollagén tartalmú injekciókkal puffasztotta fel szájának felső ajkát, a műveletet pedig enyhén szólva is túlzásba vitték orvosai.

Ennek következményeként ijesztően megduzzadt a szája, a nem éppen kellemes látványt nem véletlenül nevezik külföldön pisztráng-ajkaknak - hazánkban ugyanerre a jelenségre a harcsaszáj kifejezés terjedt el.

Liv Tyler különleges szépségét jócskán beárnyékolja ez a bizarr szépséghiba, az pedig különösen elszomorító, hogy a megdöbbentő átalakulásra kora miatt biztosan nem volt szüksége a színésznőnek.

Nehezen állnak ellen csábításának a pasik

Akkor pedig miért döntött úgy, hogy bejelentkezik egy szépészeti klinikára? Hiszen a 31 éves Liv Tyler mindig is különleges szépségéről volt híres, bájával és szexepiljével pedig könnyen levette a lábáról a pasikat.

Nem véletlenül bízták rá a Gyűrűk Ura-trilógia már-már isteni szépségű tünde-lányának, Arwennek a szerepét, aki szinte mindenkit megbabonázott a filmben, de ő játszotta például Anyegin szerelmét is a híres orosz irodalmi mű 1999-es feldolgozásában.

Tyler eredetileg Liv Rundgren néven látta meg a napvilágot, és 17 évesen debütált a vásznon A csend fogságában című thrillerben, két évvel később pedig már az áttörést jelentő Lopott szépségben vadította a pasikat, a romantikus filmet a legendás Bernardo Bertolucci rendezte.Legutóbb a mozikban A hívatlanokban láthattuk, ebben a rémisztő horrorban egy feleséget játszott, akit férjével együtt idegenek támadnak meg váratlanul a házukban.
Ezt is szeretjük