Pluszkilókkal lett igazán nőies George Clooney exe
Lisa Snowdon ugyan felszedett néhány kilót, és ezért már a dundimodellek közé sorolják, de így lett igazán dögös.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg a legtöbb nő, aki megnézi Lisa Snowdon képeit, irigykedve állapítja meg, milyen jó alakja van az angol szépségnek így, közeledvén a negyedik ikszhez.

Ám hiába keltette fel még George Clooney figyelmét is, akivel korábban több évig folytatott viszonyt, nem mindenki elégedett a 39 éves modell és műsorvezető homokóra alakjával.

Büszke a testére

Amióta ugyanis az egykori fehérneműmodell felszedett néhány pluszkilót - legalábbis a modellszakmában megkövetelt versenysúlyhoz képest -, nem nagyon hívják a dizájnerek divatbemutatóihoz. Bár bevallása szerint nem is nagyon menne.

- Vannak a divatban olyan irányzatok vagy időszakok, amik egyszerűen nem nekem valók. Így aztán egy csomó megbízással nem engem keresnek meg, mivel nőies alkatom van - mesélte egy alkalommal.

Ugyanakkor úgy érzi, a divat világában is kezd megváltozni valami, köszönhetően az olyan stylistoknak, mint Marc Fast, aki végre a normál alkatú nőkre tervezi ruháit.

Van, akinek tetszik

Mint korábban beszámoltunk róla, a férfi divatbemutatóján is dundimodelleken mutatta be legújabb kollekcióját, melyet nagy örömmel fogadtak a divatra érzékeny, ám kissé teltebb hölgyek.

No de Snowdonnak sem lehet oka panaszra. A Britain’s Next Top Model korábbi évadainak zsűritagja, illetve egykori rádiós műsorvezető azért még mindig megvillanthatja csábos dekoltázsát.

Legutóbb például a Kleenex zsebkendőgyártó cégnek pózolt egy Ben de Lisi által tervezett hófehér ruhában, melynek érdekessége, hogy teljes egészében papír zsebkendőkből rakták össze.

Ezt is szeretjük