Meztelenül mutatta meg testét a frissen szült Lisa Scott-Lee
Lisa Scott-Lee, az egykori Steps együttes tagja tavaly szülte meg lányát, de máris karcsú és fitt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az anyák többsége keserves munkával tudja csak leadni a terhesség során felszedett pluszkilókat, vannak olyan szerencsések, akikről szinte leolvad a felesleg. Nem volt ezzel másként a Steps egykori énekesnője, Lisa Scott-Lee sem.

Kislánya, Star Lily még csak három hónapja, pontosabban szeptember 24-én jött világra, ám a 34 éves sztár máris ugyanolyan karcsú, mint a várandósság előtti időben. Ráadásul nem is először sikerült neki a turbófogyás, másfél éves kisfia, Jaden Anthony születése után is mindössze hat hétre volt szüksége, hogy beleférjen lánykori farmerjába.

Gyors anyagcsere, semmi trükk

Bevallása szerint tartott is attól, hogy ezúttal nem lesz olyan szerencsés, de felesleges volt az aggodalma: csupán 12 kilót szedett fel a babával, és a meztelen fotó tanúsága szerint attól is hamar megszabadult.

- Biztosan akadnak olyan nők, akik most utálnak, és arra gondolnak, csakis kemény diétával tudtam lefogyni, de ez nem igaz. Egyszerűen ilyen szerencsés az alkatom, aminek persze hihetetlenül örülök. Ezenfelül úgy gondolom, a szoptatásnak is köze lehet a gyors karcsúsodáshoz, ami ezek szerint nemcsak a babának, hanem a mamának is jót tesz – mesélte egy magazinnak.

Fitneszlabda és szoptatás

Bár ragaszkodik ahhoz az állításához, hogy egyetlen felülést sem csinált, amióta a kicsi lány kibújt a pocakjából, egyvalamit mégiscsak napi rendszerességgel megtesz a fittségért – és az egész nem tart tovább egy-két percnél.

- A fitneszlabdámat a falhoz gurítom, és térdelve egyensúlyozom rajta. Szerintem ez minden izmomat megmozgatja, a hasamtól kezdve a fenekemig és a combomig. Persze még erre is alig tudok időt szakítani, de fontosnak tartom, hogy ezt az egy percet magamra szánjam - vallotta.

A brit Steps 1997 és 2001 között működött, karrierjük során mintegy 15 millió albumot adtak el világszerte, és olyan slágerekkel ostromolták a slágerlistákat, mint a Tragedy vagy az After The Love Has Gone. A 2001-es feloszlás után Lisa Scott-Lee próbálkozott szólóban is, de nem nagy sikerrel.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

A bandának köszönhette, hogy összejött későbbi férjével, az eredetileg háttértáncosként dolgozó Johnny Shentall-lal. Immáron öt éve házasok, és két gyermeküket nevelik.
Ezt is szeretjük