Fotók! Több mint 70 kilót hízott Lisa Marie Presley
Elvis Presley lánya alaposan elhízott, az orvosok szerint fogynia kell, különben fennáll a szívroham veszélye.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lisa Marie Presley lába alól rendesen kicsúszott a talaj - a National Enquirer értesülései szerint Elvis Presley lánya az elmúlt időszakban közel 75 kiló súlyfelesleget szedett magára! A 42 éves amerikai énekesnő barátai joggal aggódnak amiatt, hogy elképesztő falánksága hamarosan az egészségét veszélyezteti majd.

Az orvosok véleménye szerint a négygyermekes sztáranyukának legalább 20 kilót kellene fogynia, különben egy végzetes szívroham veszélyének teszi ki magát. Ijesztőek a párhuzamok is, hiszen Lisa Marie legendás édesapja is a halála előtt hízott el megdöbbentően, és 42 évesen hunyt el - annyi idős korában, ahány éves most a lánya.

Egyáltalán nincs jó állapotban

Egy közeli forrás elmondása szerint az énekesnőt szörnyen felzaklatta egykori férje, Michael Jackson váratlanul bekövetkezett halála. Arról nem is beszélve, hogy nagyon frusztrált megrekedt zenei karrierje miatt, illetve azért, mert képtelen lefogyni ikrei születése óta, akiknek 2008. október 7-én adott életet.

Lisa Marie Presley a képeken valóban extrémen túlsúlyosnak néz ki, arcán pedig egyértelműen látszik a boldogtalanság. A lelki és magánéleti problémákkal küzdő sztárok is könnyen beleesnek abba a hibába, hogy a mértéktelen falánkságból próbálnak boldogságot meríteni, ám ennek előbb-utóbb megisszák a levét.

Négy gyermek édesanyja

Elvis Presley lánya először 1988-ban ment feleségül Danny Keough zenészhez, és két közös gyermekük született. 1994-es válásukat követően Michael Jackson kérte meg a kezét, akinek 1996-ig volt a felesége. 2002-ben Nicolas Cage lett a férje, ám házasságuk 108 nappal később szintén válással végződött. Presley utoljára Michael Lockwooddal állt az oltár elé 2006 januárjában, és jelenleg is együtt vannak.

A The Sun értesülései szerint Lisa Marie Presley egy szeánsz keretén belül felvette a kapcsolatot a pop királyának szellemével, aki megköszönte neki, hogy vigyázott rá, illetve bocsánatot kért tőle, amiért sokszor bántotta.

A spirituális eseményen jelen volt még Jackson egykori sminkese, Karen Faye, aki őszintén beszámolt a magazinnak az ott történt szívfacsaró eseményekről.

Ezt is szeretjük