Bőrrák miatt csúfult el Lisa Gastineau
Lisa Gastineau orrából tavaly távolítottak el egy karcinómát, néhány napja pedig korrekciós műtétet végeztek el rajta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lisa Gastineau a közelmúltban adott interjút a People-nek, amelyben felidézte a bőrrákkal való küzdelmét, illetve a sikeres műtétet követő nehézségeket. Az ötvenéves valóságshow-sztárnál tavaly októberben diagnosztizálták a karcinóma leggyakoribb fajtáját, amely miatt a sebészeknek el kellett távolítaniuk orrcimpája egy részét is.

- A műtét után egy csúnya sebhely maradt az orromon. Úgy éreztem magam, mint az operaház fantomja, tényleg ronda voltam. Mindenki megnézte az orromat, és azt mondták, hogy nem is olyan vészes. Persze semmi sem olyan vészes, ha valaki másnál tapasztalod - nyilatkozta Lisa, aki 2005 és 2006 között a Gastineau Girls című valóságshow főszereplője volt.

Örül, hogy túl van a nehezén

Február 26-án került sor a plasztikai beavatkozásra, amely során rendbehozták Gastineau orrát. A műtétet dr. Frank Ryan végezte, aki a közelmúltban azzal került a címlapokra, hogy egyetlen nap alatt teljesen átszabta a The Hills sztárját, Heidi Montagot. Lisa azóta újra nagyon jól érzi magát a bőrében, és kifejtette, hogy végre maga mögött tudhatja ezt az egészet.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a népszerű tévésztár rákos lett, 2006-ban ugyanis egy melanómát távolítottak el az orvosok a combjáról. Gastineau-nak mostantól negyedévente kell ellenőrzésre járnia, illetve szigorúan kerülnie kell a napfényt.

A rák ellen küzdő alapítványokat támogatnak majd

Lányával, a 27 éves Brittnyvel éppen ezért terveztek egy medált, amelynek az eladásából befolyó pénz egy részét a rák ellen küzdő alapítványok támogatására fordítják majd.

- Anyukám a legjobb barátom, egyben az üzlettársam, szóval azt hallani, hogy rákos, nagyon ijesztő volt. Az ékszer pedig az óvatosságot jelképezi, hogy sose felejts el szűrésre járni – nyilatkozta Brittny.

Lisa Gastineau 1979-ben ment feleségül a New York Jets amerikai futballcsapat sztárjához, Mark Gastineau-hoz, majd 1984-ben váltak el, miután Lisa megtudta, hogy a férje megcsalta őt Brigitte Nielsen színésznővel.

A kilencvenes években olyan szupersztárokkal hozták hírbe, mint Sylvester Stallone vagy Billy Idol. Összeszűrte a levet a rettegett maffiózóval, John Gottival is, akit életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek, és 2002-ben hunyt el rákban.
Ezt is szeretjük