Agresszíven megtámadták a botrányos Lindsay Lohant
Lindsay Lohan bulizni indult, de amit útközben kapott, abban nem volt semmi köszönet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy igazán kellemetlen élményben volt része néhány napja Lindsay Lohannek. Egy szőrmeellenes aktivista ugyanis egy táska lisztet szórt a botrányos színésznőre, miközben kendőzetlen kifejezéseket kiabált rá.

Lohan a párizsi Champs-Elysees nevezetű klub VIP-termébe igyekezett a koradélutáni órákban, amikor a francia aktivista mindenki szeme láttára agresszívan rátámadt.

A végeredmény pedig nem lehetett valami kellemes, ugyanis a 21 éves sztár arca, haja és teste is jócskán lisztes lett.

A világ legnagyobb állatvédő egyesülete, a PETA azzal indokolta szokatlan támadását, hogy Lohan korábban két alkalommal is felbőszítette aktivistáikat azzal, hogy többszöri kérésük ellenére is állatbundát viselt.

A PETA szerint elfogadható volt akciójuk

Habár az egyesület céljaival könnyű egyetérteni, a módszerükkel már nem igazán, még akkor sem, hogyha sokak szerint az egyik legidegesítőbb sztárt szemelték ki aktuális célpontjuknak. Ez a fajta öntsük le a gonosz hírességeket-taktika ugyanis véleményünk szerint eléggé gyerekes és visszataszító.

A PETA európai szóvivője azonban nem így gondolta. Robbie LeBlanc nyilatkozatában ugyanis kifejtette, hogy semmi divatos sincs ártatlan állatok lemészárlásában, melyek szőrméjét aztán a hírességek viselik magukon.

Hozzátette, hogy szerinte a színésznő megteheti, hogy nem nézi meg a szerencsétlen állatokról készült sokkoló felvételeket, de egy vödör liszt talán jobb belátásra bírja majd, és legközelebb nem húz fel semmilyen szőrmét.

A PETA tehát meglehetősen furcsa módját választotta annak, hogy az általuk nem éppen kedvelt hírességekre nyomást gyakoroljanak, azt pedig majd meglátjuk, hogy az incidens után Lindsay Lohan valóban tartózkodik-e a bundák viseletétől.

Ezt is szeretjük