Holtrészegen támolygott a füllentős Lindsay Lohan
Elképesztő fotók
A színészkedés helyett a botrányaival kitűnő sztártól egyáltalán nem meglepő, hogy leitta magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár azt mondják, az italt kedvelők mindig találnak alkalmat alkoholszintjük növelésére - ha jó a kedvük, azért isznak, ha pedig rossz, hát azért -, jelen esetben Lindsay Lohannek tényleg minden oka megvolt arra, hogy elméjét szesszel homályosítsa el.

Messze még a haza

Alig egy hete ugyanis a 23 éves sztár Hollywood Hills-i otthonát kirabolták, és azóta vadabbnál vadabb sztorik láttak napvilágot, mind a három betörőt, mind pedig az eltulajdonított értékeket illetően.

Először arról szóltak a hírek, hogy Lohan kisasszony szexvideóit és egyéb kompromittáló felvételeket vittek el a tettesek.

Segítség, kiraboltak!

Erre főként abból lehetett következtetni, hogy Lohan az eset után a Twitteren célozgatott az elkövetők illetőségére.

Megírta azt is, hogy nem vittek el elektromos berendezéseket, csupán „olyan apróságokat, amikről egy bizonyos régi barát nagyon jól tudta, hogy sokat jelentenek számára”.

A hét végén viszont már arról cikkezett a RadarOnline, hogy a feltört széfben egyáltalán nem apróságok lapultak.

Sokkal inkább kétmillió dollár - mintegy 380 millió forint - értékű ékszer, amit néhány hónapja a XIV Karats üzlettől kapott kölcsön a zűrös színésznő, és eleddig elfelejtette visszaadni.

Megint leitta magát

Ráadásul a rendőrség lefoglalta a megfigyelőkamera által rögzített képeket, és azokon egy, a sztárhoz meglehetősen hasonlító női alak látható, ami miatt egyesek nem zárják ki az önbetörés lehetőségét sem.

Nem csoda, ha ilyen események és fordulatok után a korábban a megjavulásról papoló szőkeség inkább bulizni és felejteni vágyott. Ezért bevette magát a hírességek által kedvelt Los Angeles-i Bardot-ba, és nem mozdult addig, amíg tekintélyes mennyiségű italt le nem engedett a torkán.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hajnaltájt aztán a képek tanúsága szerint igencsak dülöngélve indult haza - és bizonyára azon törte szöszi fejét, mi is történhetett akkor a házában. Elvégre még az amerikai borban is ott rejlik valahol az igazság.

Ezt is szeretjük