Vásárlás közben villantott a zűrös Lindsay Lohan
Bevállalós képpel
Lindsay Lohan nem vett fel melltartót, ezért aztán előbukkant a melle, amikor lehajolt az egyik üzletben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan körül az elmúlt hetek során meglehetősen nagy volt a csend – persze csak önmagához képest.


A 23 éves amerikai celebmaca elsősorban az apjával, Michael Lohannal való családi viszálykodás kapcsán került a címlapokra, most azonban Lindsay visszatért egyik kedvenc foglalatoskodásához, és újabb szemérmetlen villantással ajándékozta meg rajongóit.

Megint megmutatta mellét

A feltörekvő színésznőt október 22-én New Yorkban kapta le az egyik szemfüles lesifotós shoppingolás közben.

Lohan szokásához híven nem viselt melltartót. Amikor az egyik üzletben lehajolt, hogy alaposan szemügyre vegyen egy ruhadarabot, sikerült közszemlére tennie egyik mellét, amely a mély dekoltázsnak köszönhetően váratlanul előbuggyant fekete felsőjéből.

Samantha Ronsonnal való kapcsolata továbbra is meglehetősen rapszodikus.

Szeptemberben például egy hotelben olyannyira elfajult egy veszekedésük, hogy Lindsay-nek el kellett hagynia az épületet.

Lohan a Manhattanben található Bowery-ben szállt meg kedvesével, amikor a Hollyscoop értesülései szerint kitört a veszekedés kettejük között.

A züllött életviteléről elhíresült színésznő annyira bepöccent, hogy egy tálcát vágott ahhoz az ajtóhoz, amelyről azt gondolta, hogy Ronson szobájába vezet.Ám Lindsay pechjére elvétette az ajtót, és a rendőröket is ki kellett hívnia a személyzetnek. A többi vendég érthető módon panaszt tett az elviselhetetlen parádézás miatt, ezt követően szólította fel távozásra Lohant a hotel.
Ezt is szeretjük