Nem adja olcsón magát! Ennyiért vetkőzik le a Playboynak a közismert színésznő
Lindsay Lohan végül rábólintott a Playboy ajánlatára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mindössze 25 éves, ám annál színesebb múlttal rendelkező Lindsay Lohan ügyvédei hónapokon keresztül tárgyaltak a Playboy tulajdonosával, Hugh Hefnerrel.

A színésznő ugyanis nem tartotta elég gálánsnak a nyitóajánlatot: kereken egymilliót szeretett volna a pucér képekért. Végül sikerült megegyezniük 750 ezer dollárban - azaz mintegy 162 millió forintban -, így az amerikai Playboy decemberi címlapján ott virít majd Lohan - egy szál Photoshopban.

Börtön vár rá?

Mindenesetre különös, hogy a színésznő ügyvédei ennyire ráérnek a férfimagazinnal egyezkedni, tekintve, hogy Lindsay mostanában éppen egy hullaházban tölti kényszermunkaidejét, és egyáltalán nem valószínű, hogy meg fogja úszni a letöltendő börtönbüntetést.

A bíróság nemrég döntött Lohan kisasszony sorsáról: további 12 nap kényszermunkára ítélték, mert elsőre nem végezte felelősségteljesen a dolgát.

A helyzete egyébként sem túl fényes: a folyamatos droghasználaton kívül súlyos testi sértésért is elítélték, és köztudott, hogy az amerikai igazságszolgáltatás előszeretettel statuál példát ismert embereken keresztül.

Lindsay nem szégyellős

Úgy fest, a börtön előtt még belefér neki egy kis meztelenkedés, amivel egyébként Lindsaynek sosem volt problémája. 22 évesen már állt egyszer kamera elé ruhátlanul a New York magazin kedvéért - az elismert fotós, Bert Stern Marilyn Monroe-emléksorozatának modelljeként.

- Nem volt nagy ügy. Bern Sternnel dolgozni hatalmas megtiszteltetés, mikor adódik még egy ilyen alkalom? Igyekeztem mindent beleadni, és teljesen felszabadult voltam, abszolút nem zavart, hogy meztelen vagyok vagy ilyesmi - nyilatkozta a színésznő a Star Magazine-nak.

Talán Lindsay abban reménykedik, hogy a pikáns fotók bírái szívét is meglágyítják majd.

Fotók: New York Magazine Photo Gallery

Ezt is szeretjük