Lindsay Lohan a szemét takargatja, de a mellét nem
Lohan egykor gyereksztárként kezdte, de manapság leginkább botrányai és magamutogatása révén ismert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár még csak hét év telt el, hogy Lindsay Lohan cserfes, szeplős tinédzserként berobbant Hollywoodba a 2003-as Nem férek a bőrödbe vígjátékban, olyan, mintha évtizedek óta a showbizniszben lenne - hiszen szinte hétről hétre szolgál valami botránnyal.

Mostanában például egy állítólagos amatőr szexvideó tartja lázban a világot, melyen az arra kíváncsiak 47 másodpercen keresztül gyönyörködhetnek Lohan kisasszony pucér bájaiban, amint egy ismeretlen pasit kényeztet.

Már megint a szex!

No, nem mintha a 23 éves színésznő nagyon rejtegetné azokat a bájakat! Korábban láthattuk már – nem is egyszer – bugyi nélkül flangálni, és köztudottan rossz viszonyban áll a melltartóval is.

Erről bárki megbizonyosodhat, aki megnézi a sztárról készült legfrissebb fotókat, melyek – stílusosan – egy luxus szexuális eszköz bemutatóján készültek a nyugat-hollywoodi Voyeur klubban.

Lohan igyekezett közönséges helyett ezúttal csinosra venni a figurát, de sajnálatos módon a szemét jobban eltakarta, mint a mellét. Mivel pedig a cicifixet most sem sikerült felcsatolnia, mindenki beleshetett pöttyös blúza mély dekoltázsába.

Lógó cicik és nagy tervek

Akik imádják a lógó melleket, azok bizonyára élvezték is a látványt. Akik azonban a keményebb formákra buknak, azok sajnálattal állapíthatták meg, a celeblány kebleinek egyáltalán nem tesz jót az állandó melltartó-nélküliség, mert egyre jobban megereszkednek.

Bár a megjelenésén ez nem nagyon látszik, Lindsay Lohan egyébként, bevallása szerint, az idei évben új életet akar kezdeni.

- 2010-ben előremenetbe kapcsolok, nem hátramenetbe. Magam mögött akarok hagyni minden rosszat: embereket, szokásokat, és negatív energiákat. Végre változtatok az életemen – írta a Twitteren január elsején.

Persze ha az a bizonyos pikáns felvétel tényleg létezik, és felkerül a netre, valószínűleg nem sokakat érdekel majd, hogy milyen jótékonysági akciókba kezd a vörös démon.
Ezt is szeretjük