Cicifix nélkül flangált a lógó mellű Lindsay Lohan
Bevállalós fotók
A botrányos színésznő nem nagy barátja a melltartónak, így nem csoda, ha mellei erőteljesen megereszkedtek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az embereket megkérdeznék, ki is az a Lindsay Lohan, valószínűleg tízből kilencen úgy vélnék, valamiféle sztár, akiről gyakran írnak. Hogy a 23 éves leányzó egykor színészkedett is, arra már egyre kevésbé emlékszik a világ.


Persze nem csoda, hiszen a bájos, szeplős gyereksztár, aki a 2003-as Nem férek a bőrödbe révén lett ismert, észrevétlenül vált zűrös címlapsztárrá - és hétről hétre képes valamiféle botránnyal szolgálni!

Ha pontokba szednénk, mivel is borzolta fel eddig az érzékenyebb olvasók kedélyét, abból akár tankönyvet is lehetne írni a jövő nemzedék feltörekvő celebjelöltjeinek.

A színésznőként egyelőre kevésbé sikeres  - utolsó filmjét, a Labour Pain-t csak DVD-n adták ki - Lohan ha csak kilép az utcára, máris kínosabbnál kínosabb szituációkba kerül.

Melltartót neki!

Elég csak elnézni legutóbbi felvételeit, melyek néhány napja készültek, amikor is az újabban szőkeségként parádézó sztár gyanútlanul vásárolni indult. Ugyanis úgy tűnik, a melltartója már megint a fiókban maradt, ráadásul éppen az a pólója nem volt a szennyesládában, amelyik viszonylag nagy karkivágással rendelkezik.

Mit volt mit tenni, a vásárlás nem várhatott, így aztán kénytelen volt ebben az előnytelen szerelésben nekivágni Los Angeles butikjainak.

Természetesen hű csatlósai, azaz a lesifotósok nem hagyták, hogy észrevétlenül költhesse a pénzét. Sok-sok fotóval örökítették meg Lohan kisasszony minden porcikáját, beleértve a hónaljánál igencsak bátran kukucskáló kebleket.

Bár az összhatásban, valljuk be, nem volt sok köszönet. Egy húszas évei elején járó leányzó esetében ugyanis eléggé kínos, ha mellei olyasformán lógnak, mint egy kétgyermekes édesanyának.

Az pedig még kínosabb, hogy még cicifixet sem hajlandó hordani, amivel pedig könnyen tudná, legalábbis a látvány szintjén, korrigálni a természet hibáját. Persze minek törje magát - így is, úgy is címlapon köt ki.

Ezt is szeretjük