Kiélt vénasszonynak néz ki a 23 éves Lindsay Lohan
A botrányos színésznőnek nem nagyon sikerül a jó útra térés, állítólag most drogokkal pusztítja magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohanről szinte el sem hiszi az ember, hogy még csak 23 éves. A gyereksztárból lett celebmaca néhány esztendő leforgása alatt több botránnyal szolgált, mint mások fél évszázad során.

Egyre borzalmasabban néz ki

És ahogy az lenni szokott, manapság mintha a vonásai is kezdenének idomulni zűrös életmódjához. Ezt könnyen beláthatja bárki, aki megnézi a színésznőről készült legfrissebb fotókat. 

A meghökkentő képek egy New York-i jótékonysági rendezvényen készültek, és szó, mi szó, kimondottan ijesztőnek láttatják Lohant.

Egyre lestrapáltabb

Ráadásul torz szájával, püffedt arcával és kiélt tekintetével tényleg jó néhány évvel öregebbnek néz ki valódi koránál, ami különösen szembetűnővé vált akkor, amikor a szétplasztikázott és nem mellesleg 54 éves Donatella Versace társaságában fotózták le.

Ember legyen a talpán, aki első ránézésre megmondja, a két szőkeség között több mint harminc év különbség van!

Persze a Nem férek a bőrödbe! egykori sztárjának nem nagyon van oka arra, hogy egy jóízűt relaxáljon. Néhány hónapja kirabolták a lakását, alig egy hete pedig a Los Angeles-i bíróság meghosszabbította a próbaidejét.

A büntetést még egy 2007-es közlekedési kihágásáért rótták ki rá, amikor is drogos befolyásoltság alatt ült a volán mögé.

Peches éve volt

Bár a büntetés most járt volna le, még egy évet hozzácsaptak, mert mint kiderült, Lohan nem igazán vette komolyan a kötelezően előírt drogrehabilitációt, és több foglalkozást is kihagyott. De nem csak a bíróság szigorú hozzá, hanem édesapja is, aki tehetetlennek érzi magát a lányával szemben.

- Éppen Los Angelesben voltam, körülbelül három héttel azután, hogy kirabolták. Szinte rá sem tudtam nézni, ki kellett mennem a ház elé, hogy sírhassak, és amikor összeölelkeztünk, azt éreztem, hogy valami eltűnt belőle - már nem is a lányom, csak egy üres test. Gyűlölök így beszélni Lindsay-ről a nyilvánosság előtt, mégis megteszem, hogy a szülők és a tinik figyelmét felhívjam a problémára. Nagyon is jól látom, mit tesznek a drogok az emberrel, jómagam is foglalkozom függőkkel, és tudom, milyen nehéz leszokni a kölyköknek a gyógyszerekről - mondta Michael Lohan egy beszélhetős műsorban.Lindsay Lohan egyébként egyelőre képtelen visszatérni a nagyvászonra, legutolsó filmje, a Labor Pains már csak videón jelent meg.
Ezt is szeretjük