Lindsay Lohan megint durván szétcsapta magát

A 23 éves celeb még legutóbbi születésnapi buliján sem ütötte ki magát ennyire szégyentelenül, mint legutóbb.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohantől megszokhattuk már, hogy szereti rendesen szétcsapni magát egy-egy buli kapcsán.


A 23 éves amerikai celebmaca július 2-án ünnepelte születésnapját. Ám még akkor sem ütötte ki magát úgy, mint a közelmúltban a nyugat-hollywoodi Bardot nevezetű szórakozóhelyen.

A botrányhős színésznő a róla készült fotók tanúsága szerint alaposan a pohár fenekére nézett. Lohanre amúgy sem igazán jellemző a mértéktartás. Kábult mosolyát látva azonban az sem zárható ki, hogy nem kevés kábítószer is terítékre került a nagy bulizás közepette!

Elég csak eltúlzott mozdulatait megfigyelni, amelyekkel azután ajándékozta meg a lesifotóst, hogy beugrott a rá várakozó gépkocsiba. Ezek fényében el tudjuk képzelni, hogy Lohan miként partizhatott.

Megállás nélkül bulizik tovább

Ha az egykori gyereksztár ilyen mértékben és tempóban folytatja az önpusztító züllést, annak előbb-utóbb meglesz a böjtje. A jogi következményekről nem is beszélve, hiszen Lohannek nem egy alkalommal meggyűlt már a baja a hatóságokkal.

A stagnáló karrier mocsarában rekedt színésznő ezúttal nem ittas vezetéssel, kokainozással vagy az elvonóra való bevonulással hívta fel magára a figyelmet, hanem egy hibás döntéssel.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
A US Weekly beszámolt arról, hogy Todd Phillips rendező felajánlott Lohannek egy szerepet a Másnaposok című vígjátékban. Ám a sztár visszautasította azt, mert nem tetszett neki a forgatókönyv.

Megdöbbentő ezt hallani, hiszen a film világszerte hatalmas siker lett, néhány hét alatt több mint 250 millió dolláros bevételt ért el.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindeközben a színésznő legutóbbi filmjét, a Labor Painst száműzték a mozikból. Még DVD-n sem jelenik meg, ehelyett az ABC Family nevezetű csatorna vetíti majd le.

Ezt is szeretjük