Rejtélyes szaporulat a botrányos Lohan-famíliában

Megtörtént, amire tényleg senki sem számított, eggyel nőtt a Lohan-gyerekek száma.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lehullt a lepel: Lindsay Lohannak van egy féltestvére! Apja, Michael Lohan vallotta be a megdöbbentő hírt egy sajtókonferencián, miszerint 13 évvel ezelőtt született neki egy lánya.

Micsoda meglepetés: Lindsay kapott egy második tesót

A korábbi, Lindsay terhességéről szóló pletykák tehát némiképp beigazolódtak: bővült a Lohan-familía, igaz, nem Lindsay-nek született gyermeke, csak titkos feltestvére került elő a homályból. Az eset pikantériája, hogy Michael Lohan mindeközben házas volt, igaz, kapcsolata akkoriban már jócskán megromlott Lindsay anyjával, Dinával.

Házasságon kívüli gyermekéről azonban Michael Lohan hosszú évekig nem is tudott. Lánya létezéséről ugyanis csak a börtönben hallott először, mikor Kristi Horn leveleket és fotókat kezdett neki küldözgetni. A férfi mellesleg erőszakos cselekedet kísérlete és befolyás alatti vezetés miatt kapott két év börtönbüntetést, amit 2007-ben töltött le.

- Még a börtönben kaptam egy levelet, amiben az állt, hogy Kristi elvégeztette az apasági tesztet az exférjén. Az eredmény negatív lett, ezért azt gondolta, hogy én lehetek az apa. De akkor meg mi a fenének várt ennyit, hogy közölje velem is a hírt? Erre meg csak annyit mondott, hogy nagyon sok mindenen ment keresztül az elmúlt években – mesélte döbbenten Lindsay apja.

Látni se akarja lányát, és pénzt se ad neki

Azóta Michael Lohan számos levelet írt egykori szerelmének, amikben azt ecsetelte, mennyi a hasonlóság házasságon kívüli lánya, illetve Lindsay és öccse, Cody között. Sőt, állítólag fel is hívta lányát június 13-án a születésnapja alkalmából, és sokat beszélgettek, habár azóta sem találkoztak személyesen és anyagi segítséget sem ajánlott fel neki.

- Itt az ideje, hogy Michael felelősséget vállaljon – kommentálta Michael titkos lányának anyja. Lindsay apja sosem beszélt harmadik gyerekéről másik két gyermekének, Dinától pedig 2007 augusztusában vált el végül hosszan tartó viták után.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mindeközben új filmje, a Labor Pains forgatásán Lindsay-t meglátogatta állítólagos párja, Samantha Ronson, akivel a pletykák szerint titkolt leszbikus viszonyt ápol. Hogy mi az igazság, nem lehet tudni, mindenesetre a pár zavartalanul fogta egymást kezét, miközben sétálni mentek.

Ezt is szeretjük