Friss örömhír! Első gyermekét várja az ismert sorozatsztár
A Vészhelyzet népszerű sztárja, Linda Cardellini hivatalosan is megerősítette, kedvesével első gyermeküket várják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban igencsak megnőtt idén a gyermekvállalási kedv, Jessica Alba és Kate Hudson is második csemetéjének adott életet, a dögös énekesnő, Beyoncé pedig nemrégiben jelentette be, anyai örömök elé néz.

Jennifer Anistonról is többször felröppent már a hír, hogy kisbabája lesz, de a színésznő mindeddig cáfolta a gólyahírt.

Már látszik a pocak

A Vészhelyzet Samantha nővéreként ismert Linda Cardellini viszont a napokban erősítette meg a People magazinnak, hogy kedvesével jövő tavaszra várják első közös gyermeküket.

A 36 éves sztár egyébként igyekszik óvni magánéletét a nyilvánosság elől - barátjáról, Steven Rodriguezről sem gyakran nyilatkozik, ugyanakkor a férfi rendszerint elkíséri a színésznőt a vörös szőnyeges rendezvénykre.

Azonban az örömhír bejelentésével már csak azért sem akartak tovább várni, mert a sztár gömbölyödő pocakja láttán bizonyára egyébként is elindultak volna a találgatások, ezért inkább megelőzték a pletykákat.

A vásznon is feltűnik

Cardellinit a hazai közönség a kórházsorozat mellett láthatta a Scooby-Doo című vígjáték mindkét részében, 2011-ben pedig a Nem írnek való vidék című életrajzi drámában tűnt fel.

Ugyanakkor a Vészhelyzettel a sorozatok világának sem intett búcsút, bár az ezredforduló óta elsősorban hangját adja animációs szériákhoz, legutóbb a The Goode Family-ben hallhatták az amerikai tévénézők.

A leendő anyuka arról még nem nyilatkozott, hogy mikor akar visszatérni a munkához, de valószínű, hogy az elkövetkezendő években főként a családra szeretne koncentrálni.

Ezt is szeretjük