Most már biztos! 25 évesen babát vár Lily Allen
Lily Allen néhány éve fájdalmasan elvetélt, de egy új férfi oldalán végre megtalálta a boldogságot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már többen sejtették, Lily Allen a napokban a brit The Sun oldalán kürtölte világgá a hírt, miszerint babát vár kedvesétől, Sam Coopertől.

- Nagy örömömre szolgál, hogy az újság hasábjain bejelenthetem, én és Sam első gyermekünket várjuk. Mondanom sem kell, hogy mindketten nagyon boldogok vagyunk.

Teljesült a vágya

A 25 éves énekesnő tavaly nyáron ismerkedett meg a nála hét évvel idősebb építési vállalkozóval, és Lily hamarosan érezte, hogy ő az a férfi, akire már régóta várt.

Nem véletlenül kezdte már egy ideje mondogatni, hogy szeretne visszavonulni a showbizniszből, és minden vágya, hogy végre anya lehessen.

Bár a többség kételkedve fogadta a szavait, hiszen a sztár nem vetette meg az alkoholt és a füves cigit sem, úgy tűnik, kívánsága mégis teljesült.

Csak vizet iszik

Ám becsületére legyen mondva, a terhesség első napján azonnal életmódot váltott, és minden káros szenvedélyével felhagyott.

Mindenesetre gyanús is volt rajongóinak, amikor a július 4-ei londoni Wireless fesztiválon a megszokott söröspohár helyett vizespalackot szorongatott fellépés közben, de akkor még nem volt hajlandó elismerni, hogy várandós.

Persze érthető, hogy kissé babonásan félti magzatát: 2008 januárjában ugyanis egyszer már elvetélt - akkor a Chemical Brothers duó egyik tagja, Ed Simons gyermekét várta.

Ezt is szeretjük