Túl szellősre sikeredett az ifjú Lily Allen ruhája
Kínos fotó
A botrányos fiatal sztár már megint gondoskodott arról, hogy magára irányítsa a paparazzók figyelmét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Abban a legtöbb kritikus megegyezik, hogy csakúgy, mint Amy Winehouse, Lily Allen is tehetséges énekes a maga nemében.

Ám csakúgy, mint pályatársa, Lily is inkább a botrányaival hívja fel magára a figyelmet az utóbbi időben, az ember néha csak pislog, amikor a 23 éves sztár életének kínosabbnál kínosabb epizódjait megismeri.

Persze bizonyára nem mostanában kezdődtek a bajok a hölgyemény körül: már 14 évesen kipróbálta az ecstasy-t, majd 15 évesen a balesetin kötött ki, amikor egy szakítás utáni bánatában nyugtatókat kapkodott be és felvágta az ereit.

Később a mértéktelen evéstől elhízott, aztán amikor az orvosok szívzörejt állapítottak meg nála, hirtelen 40-es méretről  36-osra fogyott le, mindössze hat hét alatt.

Idén év elején pedig a vetéléséről szólt a fáma, pedig a kis jövevény kedvéért lemondott a cigarettáról és az alkoholról is.

Kínos malőrök sorozata

Sajnos ezután mélyrepülés kezdődött nála, egyre csak alkoholos dorbézolásainak voltak szemtanúi az olvasók, akik megdöbbenve nézték a holtrészeg sztárról készült képeket.

Napjainkban igyekszik ismét visszatalálni a normális kerékvágásba a sokat megélt énekesnő, bár nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy szeretné. Nemrég például kínos összetűzésbe került Elton Johnnal a GQ magazin díjkiosztóján, akinek a színpadon, a meghívottak füle hallatára azt ajánlotta, hogy bekaphatja  –  miután a híres zenész egy epés megjegyzést tett az énekesnő alkoholos múltjára.

Úgy tűnik, a GQ nem hoz szerencsét a sztárnak – a napokban ugyanis ismét a magazin hivatalos rendezvényén kapták rajta, kissé kínos helyzetben.A fotó tanúsága szerint Lily Allen valahol kiszakíthatta a harisnyáját, és a tátongó lyukat miniszoknyája nem tudta eltakarni  – a paparazzók pedig mindaddig élvezettel kattintgatták az énekesnőt hátulról, míg az hosszabb ruhára nem cserélte öltözékét. 
Ezt is szeretjük