Eszméletlenre itta magát Lily Allen
Botrányos fotókkal
Pár napja még a mellét mutogatta, most pedig férfiakat megszégyenítően italozott - ájulásig!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lily Allen tényleg belehúzott: néhány napja még laza topless napozásáról beszélt mindenki, most pedig máris egy friss botránnyal hívta fel magára a figyelmet.


Újabban a Cannes-i Filmfesztivál sem a művészfilmek sikerétől hangos, a rangos moziünnep ugyanis tökéletes alkalmat nyújt a hollywoodi sztároknak arra, hogy a figyelem középpontjába röpítsék magukat.

Angelina Jolie is itt jelentette be, hogy ikreket vár, most meg a 26 éves angol énekesnő keltett nagy feltűnést.

A sztár ugyanis egyszercsak ájultan rogyott az asztalra a How To Lose Friends and Alienate People című mozi elővetítése utáni estélyen.

Szerencsére az énekesnő apjával, Keith Allennel érkezett a partira, akinek sikerült megőrizne józanságát és még időben mentette, ami menthető.

Eszméletlenül fetrengő lányát valami csoda folytán sikerült betuszkolnia egy taxiba, a hátsó ülésen pedig egy szürke ruhadarabbal próbálta eltakarni gyermeke fejét, a lesifotósok fényképezőgépei elől azonban még így sem menekülhettek el.

Megártott a napfény?

Lily Allen feltehetően csak a több órás napozás során száradt ki annyira, amiért aztán este egyszerűen képtelen volt abbahagyni az ivást. Korábban csak nevetett a róla készült félmeztelen fotókon, persze akkor még nem sejthette, hogy ez az éjszaka így végződik majd.

Az énekesnő láthatóan jól érezte magát a partin, koccintott az angol vígjátékok feltörekvő sztárjával, Simon Pegg-gel is, aki – Kirsten Dunst és Gillian Anderson társaságában – szerepel a How To Lose Friends and Alienate People-ben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A mozi Toby Young azonos című bestsellerén alapul, az újságíró életének azt a szakaszát dolgozta fel benne, amíg a Vanity Fairnél dolgozott.

Ezt is szeretjük