Durván bedrogozva vásárolt Lily Allen
A popsztár szeme kidülledt a sok drogtól, és alig észlelte a külvilágot, annyira szétcsapta magát bevásárlás előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lily Allent szeptember elején örökítették meg bevásárlás közben. A 24 éves brit énekesnőről készült fotók talán a legsúlyosabbak eddigi pályafutása során.


A pop ifjú üdvöskéje ugyanis alaposan szétcsapta magát, mielőtt leugrott a közértbe.

Egyes feltételezések szerint nem kevés csík kokaint szippanthatott fel, kidülledő szemei és semmibe révedő tekintete legalábbis erről árulkodott.

Az persze már más kérdés, hogy ilyen állapotban vajon hogyan tudott a polcok között végigevickélni, és kiválasztani a megfelelő élelmiszereket.

Arról nem is beszélve, hogy ennyire beállva talán jobban tette volna, ha el sem hagyja otthonát, és inkább rendel valamit.

Nem veti meg a narkotikumokat

A feltörekvő énekesnő az elmúlt évek tapasztalatai alapján sok más beképzelt sztárhoz hasonlóan nyilvánvalóan úgy érzi, törvény felett áll.

Különben miért füvezett volna néhány hete Kate Moss-szal szemrebbenés nélkül egy luxusjachton, miközben a hírhedt szupermodell hatéves kislánya is jelen volt?


Lily Allent amúgy is rendszeresen megörökítik a lesifotósok nyílt színi kábítószer-fogyasztás közben, ami nem is olyan meglepő, hiszen 15 éves korában Ibizán ecstasy-val dílerkedett.

- Tudom, hogy sokan akár hetente háromszor is szippantanak kokaint, aztán simán felkelnek és dolgozni mennek, nincs ezzel semmi baj. Persze a sztorinak ezt a részét sosem halljuk.

Azt kívánom, hogy az emberek ne csináljanak ebből szenzációt. Vannak, akiknek rosszat tesz a drogozás - fejtette ki véleményét a sikeres előadó.

Ezt is szeretjük