Átlátszóban mutogatta pucér kebleit Lily Allen
Az ifjú sztár semmit sem bíz a véletlenre, bizony ő nagyon is tudatosan felejt el cicifixet húzni kebleire.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Láthatólag nem telhet el úgy nyári fesztivál, hogy a britek üdvöskéje, Lily Allen ne frissítené fel közönségében intim bájai emlékét – bár, az igazat megvallva, még időt sem hagy arra, hogy kissé homályosodjon a kép.


Nemrég adtunk hírt arról, miféle köldökig kivágott ruciban mutogatta magát a Glastonbury fesztiválon.

Majd megérkeztek a Montreux jazzfesztiválon készült, a fantáziára semmit sem bízó felvételek, melyeken a 24 éves sztár cickója kukucskált ki éneklés közben.

Nem nagy barátja a melltartónak

Ezután megismerkedhettünk leopárdmintás nadrágbugyijával is, amit – Lady GaGával és Katy Perryvel versengve – tárt a világ elé a T In The Park nevezetű zenés rendezvényen. Azt pedig már ne is firtassuk, vajon mi szüksége lehetett arra, hogy egy élő tévéműsorban előkapja mellét, és megmutassa harmadik bimbóját.

Egyszóval Allen kisasszony ma már notórius villantónak számít, legalábbis ami a cicijét illeti. Állításunkat friss fotókkal is alá tudjuk támasztani.

Az énekesnőt ezúttal múlt hétvégi Somerset House-beli koncertjén kapták lencsevégre. Hogy mit és hogyan adott elő, az manapság már nem sokakat érdekel, ellenben az a szerény méretű, ámde formás kebel annál többeket.

Nem véletlenül készült egy rakás fénykép a karcsúra fogyott sztárról – merthogy olyan átlátszó csipkecsodában lépett a nagyérdemű elé, hogy abba még a színpad is belevörösödött.

Ezek után nem is lenne fontos erőltetni azt az éneklést, hiszen az emberek így is, úgy is kifizetik a belépődíjat.

Ezt is szeretjük