18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Johnny Depp lánya melltartót sem húzott áttetsző estélyije alá: Kate Moss megjelenését másolta le

Lily-Rose Depp áttetsző estélyiben fotózkodott.

lily-rose-depp-cover

Lily-Rose Depp az i-D magazin kedvéért vállalt be egy fotózást, a 23 éves modell és színésznő az egyik felvételen Kate Moss egyik megjelenését másolta le.

Ez azért számít kuriózumnak, ugyanis apja, Johnny Depp évekig párkapcsolatban élt Moss-szal.

Lily-Rose Depp áttetsző estélyiben

A magazin tavaszi számának egyik címlapsztárja a 23 éves lány lett, ám sokan nem a címlapra, hanem az újság belsejében található egyik képre kapták fel a fejüket, méghozzá erre.

Egy szexi, áttetsző estélyibe bújt, ami alá még melltartót sem vett, csak alsóneműt viselt. Megértjük, ha sokaknak déjà vu érzése lett a fotó láttán, ugyanis Kate Moss 1993-ban pont ugyanígy vett részt az Elite modellügynökség partiján. Lily ruháját Martin Keehn divattervező készítette.

Moss a Vogue-nak adott videóinterjújában elmondta, nem tudta a ruháról, hogy az valójában ennyire sokat mutat a testéből, mert az anyaga nem olyannak tűnt, ami átlátszódna, és a vakuval készült képeket hibáztatta mindezért. Bevallotta, harminc év távlatából visszanézve egyértelműen áttetsző volt a szett. Csak másnap az újságokból szembesült, hogyan is nézett ki az éjszaka.

GettyImages-72418647
Fotó: Dave Benett / Getty Images Hungary

Lily-Rose Depp stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Lily-Rose Depp legszebb, vörös szőnyegen viselt ruháit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük