A Mamma Mia! sztárja lebukott: házasságban élő kollégájával romantikázott Rómában
Lily James Dominic Westbe szeretett bele, a színészről eddig nem derült ki, hogy válófélben lenne feleségével.

lily-james
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lily James a magyar nézők számára a Mamma Mia! Sosem hagyjuk abba, a Hamupipőke, a Yesterday és a Nyomd bébi, nyomd című filmekből lehet ismerős. A 31 éves színésznő évekig együtt volt Matt Smith színésszel, 2014-ben szerettek egymásba, ám 2019 decemberében szakítottak.

Bár májusban még arról cikkeztek, hogy újra összejöttek, de végül nem sikerült megmenteni a kapcsolatukat. A nyáron lefotózták a színésznőt Chris Evans társaságában is, éppen ezért mindenkit meglepett, hogy a hétvégén a nála 19 évvel idősebb színésszel, Dominic Westtel andalgott Rómában.

Lily James és Dominic West római vakációja

Egy lesifotós több felvételt is készített róluk, amelyeket az alábbi Instagram-posztban meg is nézhetsz a fehér nyílra kattintva. Ahogy a képeken is látszik, jóval több van köztük, mint szimpla barátság.

Ami viszont meglepő, hogy a színész elvileg tíz éve házasságban él Catherine Fitzgeralddal. A házaspár hivatalosan nem jelentette be eddig, hogy elválnak, illetve a sajtó sem neszelt meg semmit sem arról, hogy bármi gond lenne a kapcsolatukkal. Persze az is előfordulhat, hogy titokban váltak el, és ennek hírét nem dörgölték a média orra alá. Így nem olyan biztos, hogy a férfi félrelépett volna a színésznővel. Az ötvenéves sztár egyébként A viszony, a Johnny English újratöltve és a Tomb Raider című alkotásokból lehet a magyar nézőknek ismerős.

Dominic West és felesége megromlott kapcsolatáról vagy válásáról nem cikkeztek a lapok.
Dominic West és felesége megromlott kapcsolatáról vagy válásáról nem cikkeztek a lapok.
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

A múlthéten a The Sunnak Lily James közeli barátja azt nyilatkozta, hogy a színésznő inkább olyan férfival randizna, aki nem ismert, ennek ellenére mégis egy kollégájával szűrte össze a levet. A férfival a  The Pursuit Of Love című filmforgatáson kerültek közelebb egymáshoz. A közös munka idén júliusban vette kezdetét. A The Daily Mail felvette a kapcsolatot mind a két híresség szóvivőjével, de egyelőre még nem kaptak választ a kérdéseikre.

Adam Sandler és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, kiért rajong Adam Sandler már több mint húsz éve.

Ezt is szeretjük