Kísérteties! Liam Neeson új barátnője elhunyt feleségére hasonlít
Liam Neeson tavaly márciusban veszítette el feleségét, néhány napja pedig új kedvesével kapták le.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Natasha Richardson 2009. március 18-án tragikus hirtelenséggel és megdöbbentően fiatalon bekövetkezett halála mélyen megrendítette az egész világot. A 45 éves amerikai színésznő Kanadában egy síbaleset során sérült meg, ami néhány nappal később a halálához vezetett.

Natasha Richardson és Liam Neeson
Freya St Johnston és Liam Neeson

Liam Neeson és Natasha Richardson 1994-ben házasodtak össze, és két fiuk született: Micheal 1995-ben, Daniel pedig 1996-ban látta meg a napvilágot. Az 58 éves ír színészt szörnyen lesújtotta szeretett feleségének halála, a tragédiát pedig csak mostanra sikerült valamelyest feldolgoznia.

Újra szerelmes lett?

A legfrissebb hírek szerint ugyanis a Schindler listája sztárját múlt hét pénteken kézen fogva látták távozni egy Freya St Johnston nevű üzletasszonnyal a londoni Nobu étteremből, ami alapján sokan arra következtetnek, hogy több van kettejük között, mint puszta barátság.

Ezt látszanak alátámasztani a Daily Mail azon értesülései is, melyek szerint Neeson már meg is látogatta új szerelmét fényűzéstől távol álló londoni lakásában, ahová a szomszédok szerint rendszeres időközönként feltűnően sok virágcsokor érkezik - feltehetően Neesontől.

Feltűnő a hasonlóság

A 36 éves Freya St Johnston mellesleg kísértetiesen hasonlít az ír szívtipró egykori feleségéhez, ami talán nem lehet véletlen. Az üzletasszony nem erősítette meg hivatalosan kettejük romantikus viszonyának hírét, de nem is cáfolta meg.

A zavart csak tovább fokozta, hogy az ujján gyűrűt viselt, pedig a Facebookon mindeközben egyedülállóként határozta meg jelenlegi helyzetét. A Daily Mail szerint korábbi, Matthew Wintonnal való kapcsolatából már születtek gyermekei, azt azonban nem lehet tudni, hogy jelenleg milyen a viszonyuk.

Annyi biztos, hogy a hölgyet nem látták Liam Neeson oldalán júliusban A szupercsapat remake-jének premierjén, ha viszont legutóbb a sztárok körében felkapott Nobuba mentek együtt vacsorázni, az már jelentheti azt, hogy mindketten készek felvállalni egymás iránt érzett szerelmüket.

Ezt is szeretjük