David Bowie 18 éves lánya igazi egzotikus szépség - Lexi modell is lehetne
Lexi Jones nagyon hasonlít modell édesanyjára, Imanra.

david-bowie-lanya-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elhunyt David Bowie és Iman egy szem lánya, Alexandria - azaz ismertebb nevén Lexi - gyönyörű, felnőtt nővé cseperedett: idén augusztusban már a 18. születésnapját ünnepelhette.

Csodaszép nő lett belőle

Kétség nem fér hozzá, hogy Lexi igazi egzotikus szépség. Édesanyjától, a Szomáliában született modelltől, Imantól örökölte kreol bőrét és göndör fürtjeit. A rajongók imádják a fotóit, és nagyon örültek, amikor regisztrált az Instagramra, ugyanis korábban csak híres anyukája oldalán láthattak róla fotókat.

Szerencsére egyre többször posztolt magáról képet, legutóbb néhány órával ezelőtt osztott meg egy felvételt, amin teljesen smink nélkül látható, mégis lélegzetelállítóan gyönyörű - meglepődnénk, ha nem kapná fel a modellszakma, ahogy annak idején az édesanyját is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

U like my stickerz? :)

Lexi Jones (@lexi.zahra) által megosztott bejegyzés,

A követői nem győzték dicsérni a szépségét, ilyen kommentek születtek a posztja alatt: "Igazi kis vadvirág, már alig várom, hogy belőled is modell legyen, mint anyukádból", "A legjobbat örökölted mindkét szülődtől", "Csodaszép vagy, egyszerűen imádom a fotóidat" - írták a lelkes hozzászólók.

Ezt is szeretjük