Hihetetlen fotó! Leslie Nielsen döbbenetesen megöregedett
A világhírű komikus idén februárban ünnepelte 84. születésnapját, és bizony már nem tagadhatná le korát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leslie Nielsen a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnépszerűbb komikusa volt, aki nézők millióit nevettette meg világszerte olyan vígjátékokkal, mint az Airplane! vagy a Csupasz pisztoly-sorozat.

A világhírű kanadai színésszel az elmúlt években egyre ritkábban találkozhattunk a vásznon, pedig 84 éves kora ellenére nem hagyta abba a munkát, csak kevesebb filmben vállal már szerepet.

Jól néz ki korához képest

Mindeközben azért érdemes megjegyezni, hogy a már évtizedekkel ezelőtt is ősz hajú sztár bizony látványosan megöregedett az elmúlt időszakban. Korához képest természetesen jól tartja magát, de azért nem tagadhatná le éveinek számát.

Habár a rajongók elsősorban komikusként őrizték meg emlékezetükben Leslie Nielsent, pályafutását nem ebben a szerepkörben kezdte. Az ötvenes években tűnt fel a tévék képernyőjén különféle sorozatokban, első mozifilmszerepét pedig 1956-ban kapta.

Sokáig kellett várnia az áttörésre

A Michael Curtiz rendezte The Vagabond King nem lett kasszasiker, de ekkor figyelt fel Nielsenre Nicholas Nayfack producer, aki meghívta a Tiltott bolygó főszereplőjelöltjeinek meghallgatására, melynek végén az MGM vele kötött egy hosszú távú szerződést.

Az elkövetkező évtizedekben Leslie Nielsen többnyire komoly hangvételű, drámai szerepekben bizonyította tehetségét. Az áttörést karrierjében az 1980-as Airplane! című paródia hozta meg, amelyet a mai napig minden idők legjobb vígjátékai között tartanak számon.

Innentől kezdve Nielsen személye összenőtt az általa megformált humorbombákéval, különösen Frank Drebin nyomozóéval, akit először egy sorozatban, majd az 1988-as Csupasz pisztolyban, illetve annak folytatásaiban keltett életre.

Az ezredforduló óta a Horrorra akadva harmadik és negyedik részében, a Superheróban és az Amerikai énekben láthattuk, a legfrissebb hírek szerint pedig készül egy újabb Csupasz pisztoly-film is, ám azt nem lehet tudni, hogy Nielsen lesz-e a főszereplője.

Ezt is szeretjük