Többet mutatott a kelleténél! Vizes pólóban fotózták a szexi sztárt
Fotók
Leonardo DiCaprio ápolatlan külsővel nyaralt párjával Hawaiion.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 37 éves színész, Leonardo DiCaprio a hírek szerint tavaly még Blake Lively színésznővel randizott, ám december óta már új barátnője van: a 23 éves Victoria’s Secret modell, Erin Heatherton személyében.

A párt nemrég nyaralás közben, a Hawaii-szigeteken kapták lencsevégre, a fotók alapján pedig úgy tűnik, a színész mostanában igencsak elhanyagolja a külsejét, szinte alig lehet ráismerni.

Szereti a modelleket

A Golden Globe-díjas és Oscarra is jelölt színész még a 90-es években a kisfiús mosolyával kerítette hatalmába az egész világot.

A Rómeó és Júlia modern kori feldolgozását és a Titanicot követően sokan szépfiúként skatulyázták őt be, később azonban bebizonyította: komolyabb filmekben is megállja a helyét, sőt, manapság már az egyik legjobb hollywoodi színészek egyikeként tartjuk számon.

DiCaprio azonban nemcsak a mozivásznon sikeres, fiatalkora óta szebbnél szebb barátnői vannak. Több évig tartó kapcsolata Gisele Bündchennel és Bar Refaelivel volt, de rajtuk kívül több más ismert modellel is randizott.

Tavaly pedig Blake Lively színésznővel is összejött, ám a kapcsolat nem tartott sokáig. A színész decemberben ismerkedett meg a Victoria’s Secret fiatal modelljével, Erin Heathertonnal, akivel azóta alkotnak egy párt.

Pocakot növesztett

A fotók tanúsága szerint DiCaprio barátnője foglalkozásához méltóan a strandon is gyönyörűen nézett ki: apró, spagetti-pántos virágos bikinit viselt, hasán pedig egy gramm felesleg sem volt.

Ezzel szemben a színészre szinte alig lehetett ráismerni: vizes pólója még azt is láttatni engedte, amit nem szeretett volna: a kelleténél nagyobb pocakját. Ehhez társult a hosszú, borzos haja és a szakálla, amivel inkább hasonlított egy hajléktalanra, mint egy Oscar-díjra jelölt színészre.

A pár egyébként láthatóan nagyon jól érezte magát, csókokat váltottak és miután DiCaprio bekente naptejjel kedvese hátát, együtt fürödtek a tenger kellemes vizében is.

Ezt is szeretjük