Friss! Rajongója arcon csapta a bájos Leona Lewist
Leona Lewis, az X Factor győztese, teljesen megrökönyödött a férfin, aki tettét viccnek szánta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leona Lewis néhány éve bizonyára sokat álmodozott arról, hogy egyszer nagy sztár lesz, akiért rengetegen rajonganak majd. Nos, a sztárság kétségtelenül be is jött, hiszen 2006-ban megnyerte az X Factor elnevezésű brit tehetségkutatót, az azóta megjelent kislemezeiből pedig már 15 millió példány fogyott el világszerte.


Ami a másikat, mármint a rajongókat illeti - hát, igazából azok is vannak, nem is kevesen. Mégis, legutóbb éppen az egyikük sebezte meg a 24 éves énekesnőt, a szó legszorosabb értelmében.

Nem tudni, mi volt a támadás oka

Leona Lewis, ahogy az manapság lenni szokott, életrajzi kötetét dedikálta minap Londonban, a Piccadilly Circusen lévő Waterstone könyvesboltban.

Természetesen gyűltek is szép számmal a rajongók - akik többnyire nem fogják elolvasni a ki tudja, ki által írt kötetet. De hát nem is ez volt a jövetelük célja, sokkal inkább az, hogy testközelből megpillanthassák kedvencüket.

Ám a kedélyes hangulatba egyszer csak durván belerondított egy férfi. Amikor ugyanis Lewis kisasszony dedikálta az általa vásárolt kötetet, a pasas egy hirtelen ötlettől vezérelve egyszerűen arcon csapta a sztárt, miközben azt ordította: Leona, szeretlek!

A megtámadott szépség csak annyit tudott visszasikítani: „Én meg nem szeretlek!”, és rögtön könnyekben tört ki, részben a fájdalom, részben az ijedtség miatt. Bár a biztonságiak előzőleg nem vettek észre semmi különöset, a támadás után azonnal lefogták a vékony, körülbelül 180 centi magas férfit, akit a rendőrség később a közeli őrsre szállított.

A BBC értesülései szerint az énekesnő nem szorult orvosi kezelésre. Eredetileg aznap este szerepelt volna a csatorna The One Man Show-jában, de történtek miatt lemondta a megjelenést, helyette Gaby Logan volt látható a műsorban.Leona Lewis egyébként november 2-án első egész estés koncertjét adja majd az Egyesült Királyságban, a hónap közepén pedig piacra dobja Echo című új albumát.
Ezt is szeretjük