Pucér fenekét arcátlanul a világ elé tárta Lenny Kravitz
Pikáns fotó
A hetekben dúló meztelenfotó-botrányt meglovagolva úgy döntött a sztár, ő sem marad ki a pikáns mókából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lenny Kravitz a jelek szerint nem akar kimaradni a kiszivárgott-a-sztár-pucér-fotója-a-netre botrányból, mely legalább annyira figyelemfelkeltő, mint pikáns.

Az utóbbi hetekben ugyanis ismét megszaporodtak a hirtelen, a semmiből előkerült meztelen felvételek, amelyek hogy, hogy nem, mindig egy-egy csinos és fiatal énekesnőről készültek.

Meztelen reklám

Először a feltörekvő csillag, Cassie amatőr képei lepték el a világhálót, majd Rihanna pucér bájaiban gyönyörködhettek azok, akik belebotlottak a fotókba valamelyik portálon.

Persze Kravitz esetében szó sincs titokról, ő bizony saját maga töltötte fel Twitter-oldalára - ki tudja, pontosan milyen szándékkal - a hátsó feléről készített képet.

Tetovált popó a láthatáron

Bár a fekete-fehér fotón legbecsesebb szerve takarásban van, azért izmosan kemény fenekét minden bizonnyal sok hölgy megszemlélné közelebbről.

A 44 éves zenész egyébként már húsz éve van a pályán, ezalatt az idő alatt összesen kilenc albummal örvendeztette meg rajongóit.

A magyar fanoknak pedig külön öröm, hogy a New York-i sztárt a maga valójában is megcsodálhatják, ugyanis június 15-én a debreceni Főnix csarnokban lép fel. Ki tudja, talán még a popóját is megvillantja, ha olyan kedvében lesz.

Ezt is szeretjük