Más nőjével hancúrozott Lenny Kravitz
Tiltott gyümölcsöt szakított le
A híres zenész sok csinos hölgy fejét elcsavarta már, most megtudhatod, ki a legújabb áldozat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magánéleti zűrök és egymásnak ellentmondó információk, valaki jól megkavarta a sztárok kártyáit, hogy csak úgy kapkodjuk a fejünket a hírek hallatán.

Tiltott gyümölcsbe harapott a sármos zenész?

Lenny Kravitz ugyanis tagadja, miszerint bármiféle afférja is lett volna az egyik leghíresebb baseballjátékos feleségével. Több amerikai lap azonban beszámolt arról, hogy a Yankees játékosa, Alex Rodriguez felesége, Cynthia elhagyta a sportolót öt év házasság után, és Kravitzhez utazott Párizsba.

A meglepő hírek nem sokkal azután érkeztek, hogy a baseballsztárt hírbe hozták Madonnával, aki azt állítja, semmi probléma sem merült fel Guy Ritchie és közte. Rodriguezék szakítása két hónappal azután történt, hogy megszületett a pár második gyermeke, Ella. Egy megbízható forrás állítása szerint a világ egyik legjobban fizetett sportolójának házassága három hónappal ezelőtt kezdett tönkremenni.

Lenny Kravitz igazi nőfalú - hihetünk neki?

Gyanús előjel volt az is, hogy a baseball bika mindössze néhány napot töltött 34 éves felesége mellett, miután második gyermekük megszületett Miami-ban – aztán repült is vissza New Yorkba. A szóbeszéd azután kezdett terjedni, hogy Cynthiát Kravitz párizsi lakása közelében vették észre, aki sokak szerint egy futókapcsolatba bonyolódott a rocksztárral.

Lenny Kravitz vehemensen tagadja ezeket az állításokat, szigorúan hangsúlyozva, hogy kettejük viszonya kizárólag baráti.

- Cynthia csak azért látogatott meg, mert el akart menekülni New Yorkból mindazon szörnyűségek elől, ami vele történt. Megnyitottam előtte házam kapuját és nagyon fájdalmas hallanom ezeket a pletykákat – nyilatkozta a rockzenész.

Csak az kérdés, hogy hihetünk-e neki. Hiszen 20 éves pályafutása során Lenny Kravitz állítólag elcsábította Nicole Kidmant, Kylie Minogue-t, Natalia Imbrugliát, Vanessa Paradist és Devon Aokit.

Ezt is szeretjük