41 évesen babát vár a színésznő, de nem árulja el, ki az apa
Lena Headey, a Trónok harca sorozat színésznője második gyermekét várja, nyári baba lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint a Trónok harca sztárja, Lena Headey második gyermekével várandós.

Már látszik a pocakja
Pedróval közös fotó a színésznő Instagramjáról

A terhességet maga a 41 éves színésznő ismerte el a People magazinnak, miután már hetek óta pletykáltak növekvő pocakjáról, és azt is elárulta, hogy a kicsi valamikor nyáron születik meg. Ugyanakkor arról nem beszélt, hogy ki a baba édesapja.

Egyes feltételezések szerint a sorozat egyik korábbi szereplőjével, Pedro Pascallal - ő alakította Oberyn Martellt - több van köztük barátságnál, a színésznő az Instagramján is gyakran posztolt közös fotókat. A szerelmi viszonyt azonban egyikőjük sem erősítette meg, bár a 39 éves színész lelkesen nyilatkozott kolléganőjéről.

- Lena az egyik kedvenc színésznőm. Vicces és okos, jó ember, jó barát és jó anya. Szerintem a forgatáson mindenki, aki csak kapcsolatba került vele, rögtön odavolt érte - mondta egy korábbi interjúban.

Lena Headey-nek már van egy gyermeke, a négyéves Wylie, aki még volt férjétől, Peter Loughrantől született. A pár 2012-ben döntött úgy, hogy öt év házasság után elválnak, de a válást csak egy évvel később mondták ki, mivel nem tudtak megegyezni a vagyonmegosztás kérdésében.

Katalin hercegnő terhesen

Nézd meg, milyen ruhákban láthatta már a világ a várandós Katalin hercegnőt!

Ezt is szeretjük