Minden idők 5 legszexisebb klipje
Egy jól eltalált videóra karriereket lehet építeni, és ha ez erotikát is felvonultat, az érintett sztár gyorsan szexszimbólummá válhat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

5. Shakira: La Tortura

A szexi énekesnő felmenői között ott a fél mediterráneum: libanoni, olasz, spanyol ősei egyaránt vannak a kolumbiai szépségnek.

 
 
 
 
 
 
 

A barranquillai lány nagyon fiatalon már berobbant a latin-amerikai popsztárok sorába, viszont a világ nagyközönsége csak néhány éve ismerhette meg.

A testét egyre bátrabban vállaló, érett nővé váló Shakira mindent bemutat a La Torturában, amiért döglenek a férfiak:

hastánc, fantasztikus csípőmozgás, hajlékonysági elemek: nem csoda, ha a duettet éneklő Alejandro Sanz le sem tudja venni róla a szemét!

4. Kylie Minogue: Can’t Get You Out Of My Head

Alighanem a húzós popszám világsikere nem lett volna olyan elsöprő, ha a miniatűr ausztrál szexbomba nem veti be minden tudását a videóban, így viszont a dal Kylie eddigi legnagyobb slágere lett.

Kosztümcserék, remek táncjelenetek és itt-ott finoman megvillanó idomok: az apró termetű szépség teljes csábító kelléktárát előveszi.
 

 
 
 
 
 
 

Ez nem is maradt hatástalan: a dal négy hónapig vezette Európában az eladási listákat, és fél évig nem került ki a Top 10-ből – mellesleg pedig mindenki előtt világossá tette, hogy Kylie miért is az új évezred egyik szexszimbóluma.

3. Aerosmith: Crazy

Némileg bizarr, hogy Steven Tyler, a legendás rockbanda énekese először a castingon kiválasztja saját lányát, aki kvázi leszbikus jelenetekben is szerepel a klipben Alicia Silverstone-nal – ráadásul Liv Tyler ekkor még bőven kiskorú volt.

 


A 16 éves Liv és az egy évvel idősebb Alicia megszöknek a kollégiumból – némi bugyit is mutatva eközben –, kikészítenek egy benzinkutast, szexi rúdtáncot lejtenek, és elcsábítanak egy igen jó testű srácot is – a videó hetekig nem került le a toplistákról. Mellesleg elindította mindkét lány színészi karrierjét is.

2. Madonna: Justify My Love

A Lenny Kravitz írta szám klipje amilyen lendülettel debütált az MTV-n, olyan gyorsan ki is került onnan: a csatorna vezetői villámgyorsan kiszedették a rotációból a fülledt erotikával terhes számot. Nem csoda: az eredeti videóban van némi szado-mazo szex, leszbikus jelenet, meztelenség meg egy orgia is.
 

 
 
 
 

A klip a Music TV történetének egyik legelső betiltott dala lett. Madonna ebből is üzletet csinált: kiadatta a klipet videokazettán, és az nem meglepő módon milliós eladást produkált.

1. Chris Isaak: The Wicked Game

Herb Ritts rendező munkája utcahosszal nyeri a hasonló szavazásokat, és ez nem a véletlen műve: a fekete-fehérben forgatott videó a dalszerző és a szupermodell Helena Christensen főszereplésével valószínűleg minden idők legszebb erotikus videoklipje. Maga a szám nem lett különösebben sikeres 1989-es megjelenésekor, de két évvel később a videó mindent megváltoztatott: a kívánságműsorokban égtek a telefonvonalak, a The Wicked Game pedig rövidesen a legtöbbet kért klip lett.

 
 
 


A Justify My Love-val szemben Chris Isaak számát sosem fenyegette a betiltás: a videó ízléses erotikája átment a szűrőn, még úgy is, hogy mind Isaak, mind Christensen meztelenül szerepel a legtöbb jelenetben.

A hatás elsöprő volt: a klip elnyerte a legjobb rendezés, legjobb operatőri munka és legjobb filmzene címet is. Isaaknek azóta sem sikerült hasonló sikert elérnie – igaz, ennyire szép klipet sem hoztak neki többé össze soha a rendezők.

Ezt is szeretjük