A legszexibb sorozatdokik
Akikhez szívesen befeküdnénk
Pofátlan vagy szelíd, rideg vagy együttérző, a tévés dokik között minden nő megtalálhatja a neki tetszőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki utál orvoshoz menni – hát ki élvezi, hogy be kell avatnia egy idegent a legintimebb titkaiba? A filmes dokik azonban mások, hiszen nemcsak arra az öt percre látjuk őket, amíg a bajainkat ecseteljük, hanem bepillantást nyerünk érzelmeikbe, felfedezzük emberi oldalukat, és látjuk hibáikat is.

Ezért kerülnek közel hozzánk, és ezért gondoljuk úgy, hogy hozzájuk bármikor szívesen elmennénk egy vizitre. Vagy akár másra is. Szubjektív összeállításunkban sorra vettük a nekünk tetsző képernyős dokikat. Szerkesztőségünk nőtagjai ezúttal anonimitást kértek.

A jófiú

Lost – Eltűntek: Dr. Jack Shepard, Matthew Fox
Immáron több hónapja ő a vezére a 815-ös járat túlélőinek, akik egy isten háta mögötti szigeten rekedtek – legalábbis a sorozat tanúsága szerint.

Eleinte nem csíptem a doki hűvös tartózkodását és látszólagos kiegyensúlyozottságát, így a rosszfiú Sawyer mellett tettem le a voksom.

Később aztán rájöttem, Jack jelleme inkább a felszín alatt fortyogó vulkánra emlékeztet, így izgatottan csak arra várok minden epizódban, hogy egyszer, úgy igazán kitörjön.

Bár irigylendő kiegyensúlyozottsága révén legtöbbször képes arra, hogy megnyugtassa a többieket, és nem egyszer az életüket is megmentette, azért múltbéli emlékeiből sejthető, hogy többször megjárta már a poklot.

Mindemellett persze az sem utolsó szempont, hogy átkozottul jóképű, sőt, egy kis borosta még jól is áll neki. Egyszóval, a cseppet sem unalmas doki felküzdötte magát az első helyre.

A melankolikus

E.R. - Vészhelyzet: Dr. Kovac, Goran Visnjic
Kovac doktor egy Szerbiából Amerikába települt orvost alakít, aki a háborúban az egész családját elveszítette.

Egy bombázás során meghalt a felesége és a két gyereke is, ebből kifolyólag karaktere mindig szomorkás, és szemei a múltba révedeznek, a tragédia légköre folyamatosan körüllengi.

Hát mi másra indítaná ez a nőket, ha nem arra, hogy az új, reményteli élet elhozóivá akarjanak válni, és meglássák az oltalmazásra szoruló, sebzett, ámde annál büszkébb férfit a dokiban. És férfiasan bevallom, én is bedőlök az alakításnak. Oltalmaznám és elhoznám Dr. Kovac-nak az új, reményteli szerelmet.

A macsó

Nip/tuck - Kés alatt: Dr. Troy, Julian McMahon
Dr. Troy, a jól menő plasztikai sebész, egy megrögzött nőcsábász. Ha szoknyát lát, elborul az agya, és azonnal meg akarja szerezni. Persze nincs túl nehéz dolga, hiszen ha a szoknya meglátja őt, magától lecsúszik, a vadászat tehát nem kerül túl nagy erőfeszítésébe. Szenvedélyes, vad, őrült és végtelenül modortalan.

Ámde, valahol legbelül - nagyon-nagyon mélyen - ott lapul benne a magányos férfi, aki titkon szerelemre, nyugalomra és női megértésre vágyik. Így tehát Christian Troy szintén az a férfitípus, akinek a nők képtelenek ellenállni, hiszen mi vonzana bennünket jobban, mint az őrült, megzabolázhatatlan férfi?

A markáns

Grey's Anatomy - Grace Klinika: Dr. Bourke, Isaiah Washington
Dr. Bourke-kel kapcsolatban a vélemények erősen megoszlani látszanak, ami érthető is. A színész - Isaiah Washington - önmagában még nem egy fekete félisten, ám a sorozatban játszott szerepe hatalmasat lendít vonzerején.

Kinek a térde ne rogyadozna, ha egy olyan, orvosi körökben legendás szaktekintéllyel találkozna, mint Dr. Bourke, aki nemcsak kitűnő szívsebész, hanem ráadásul jókiállású is. Nem csoda, hogy sokan szívesen tárnák fel a szívüket neki, éppúgy, mint én. Hiába, ismét bedőltem a hollywoodi gépezet által kitalált karakternek.

Az érzékeny

E.R. – Vészhelyzet: Dr. John Carter, Noah Wyle
Nem vagyok nagy sorozatfüggő, de a Vészhelyzet mindig is a szívem csücske volt – főként azok a részek, amelyekben még Carter doktor is praktizált.

Noah Wyle egyébként nem nagy kedvencem, Carter doki szerepében azonban egészen elbűvölő kedvességével, sármjával és érzékeny kis lelkével.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Már a sorozat elején megkedveltem, akkor pedig végleg a szívembe zártam, amikor végül mégis úgy döntött, hogy szerelme kérésére vele megy Afrikába. Ráadásul mindezt a legváratlanabb pillanatban, az éjszaka közepén bőrig ázva vallotta be neki... Egyszerűen imádnivaló volt!

Ezt is szeretjük