Meghan ebben simán lepipálta Katalin hercegnét: Dianát viszont nem tudta megelőzni

Az aranymetszés szabálya alapján elemezték ki az előkelőségek arcvonásait.

hercegnék-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengetegen rajonganak a hercegnőkért és hercegnékért világszerte, elsősorban a brit királyi család tagjai viszik a prímet, nincs nap, hogy ne születnének cikkek százai világszerte Katalin hercegnéről, de Meghan hercegné is sokak példaképe, annak ellenére, hogy március 31-e óta hivatalosan Harryvel már nem képviselik a koronát.

Harry és Vilmos feleségét az elmúlt években számtalan alkalommal összehasonlították, most egy londoni bázisú, plasztikai műtétekkel foglalkozó klinika egy program segítségével járt utána, hogy melyik előkelőségnek van a legtökéletesebb arca, írta meg a The Sun brit lap.

Az aranymetszés szabálya alapján elemezték Katalinék arcát

Dr. Julian De Silva elmondta a lapnak, hogy a speciális programjuk az aranymetszés szabálya alapján hozta meg a végső eredményeket. Lényegében minél szimmetrikusabb volt valamelyik hercegné arca, annál magasabb pontszámot kapott. A-tól Z-ig mindent figyelembe vettek az arcokon, az orr, a száj, az áll és a szemek állását is. Sussex hercegnéje végül 87,4%-ot, míg Cambridge hercegnéje 86,8%-ot ért el az elemzés alapján.

katalin és meghan
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

- Meghan szép, szimmetrikus arccal rendelkezik, ő áll az egyik legközelebb ahhoz az ideálhoz, amit a görögök gondoltak az ideális pofiról. Az orra szinte teljesen tökéletes, azaz 98,5%-ot kapott, a szemei pont jól helyezkednek el, az állának gyönyörű szív formája van, szinte minden nő erre áhítozik. Katalin kiemelkedően teljesített azon a téren, hogy az orra és a szája között pont ideális a távolság, a szemei között is megfelelő a rés. Az álla kevésbé formás, mint amilyen Dianának volt. Ennek ellenére elbűvölő nő, aki a világ legszebbjei közé tartozik - elemezte ki az eredményeket a szakértő.

A legmagasabb értéket Diana hercegnő érte el, 89,05% lett végül az ő eredménye.

- Diana az arcformájáért, az orra szélességéért, a szemöldökéért és a homlokáért kapott ilyen magas pontszámot - tette hozzá.

diana hercegnő
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

A második helyen Ránija jordán királyné végzett, így a számítógépes program jelenleg őt tartja a legszebb még most is élő előkelőségnek, 88,9%-ot kapott.

GettyImages-686496380
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

- Ránija királyné elképesztően vonzó nő. Az álla és a szája az arcának legtökéletesebb részei, egyedül az orra szélessége és a szemöldöke miatt kapott kevesebb pontot.

Aranymetszés szabálya ide vagy oda, az imént említett előkelőségek egytől egyig gyönyörűek, és mindnyájan inspiráló hatással vannak másokra. Emellett fontos megjegyezni azt is, hogy a szépség relatív, és mindenki szemében más számít vonzónak. 

Diana hercegnő álomszép volt budapesti látogatásán

Diana hercegnő harminc évvel ezelőtt járt Magyarországon. Nézd meg a róla készült felvételeket!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük