A legdrágább testrészek
Elképesztő részletek
A hírességek milliókat költenek, hogy biztonságban tudják testrészeiket. De vannak, akik ennél jóval elvetemültebbek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem újdonság, mégis újult erővel hat minden alkalommal, amikor arról hallani, hogy valaki egetverő összegekre képes biztosítani valamely testrészét. Márpedig biztosítást nem egy sztár köt: van, aki a fenekét, de olyan is, aki a fogát véli oly népszerű szexepiljének, hogy érte akár milliókat is hajlandó kidobni az ablakon. Merthogy ez pénzkidobás, az nem is kérdés. De kik a legőröltebbek a biztosítások terén? Lássuk a 11 legdrágább testrészt és tulajdonosát!

Mariah Carey

Az énekesnő nem aprózta el: összesen 1 milliárd dollár értékben kötött biztosítást a lábaira! Na persze szíve-joga, ám énekesről lévén szó, felmerül a kérdés, hogy vajon miért nem a hangját félti ennyire.

A történet részleteit azonban nem ismerjük, elképzelhető, hogy így akarja megóvni magát a további hízástól - ami lássuk be, valóban szükséges lenne...

David Beckham

David Beckham érthető módon 70 millió dollárra biztosította a lábát és lábfejét, ami garantálja számára, hogy baleset esetén óriási összeget kaszáljon.

Egy menő focista részéről ez ésszerű és okos döntésnek mondható, hiszen nem ritka, amikor a sportkarriert éppen egy baleset töri derékba.

Michael Flatley

Michael Flatley is a lábát félti: a népszerű ír sztepptáncos 47 millió dollárra biztosította a lábait. De hát Beckhamhez hasonlóan ez érthető is, hiszen ha mással nem is, a lábával biztosan még jó ideig biztosítani tudja a mindennapi betevőjét.

Jennifer Lopez

Sokak kedvenc énekese, és ma már két gyönyörű gyermek boldog édesanyja, a fenekét érezte olyannak, amelyre biztosítást kell kötnie. Az ügylet meg is történt, így ha ezentúl bármi is történne JLo popsijával, akkor pontosan 27 millió dollár ütné a markát. Nem kis összeg - de hát a biztosítás tárgya sem az...

America Ferrera

A legújabb hollywoodi kedvenc a fogait szeretné biztonságban tudni, mindezt pedig potom 10 millió dollárért.

Hogy a fogorvosában nem bízik, esetleg küzdősporttal kívánja levezetni a mindennapi stresszt ezek után, és ezért félti a fogait, nem tudjuk. Mindenesetre lehet, hogy elég, ha biztosítás helyett csupán félévente felkeresi a fogorvosát...

Tom Jones

Az aranytorkú énekes legértékesebb testrészének a mellkasszőrzetét tartja, de olyannyira, hogy egészen 7 millió dollárra biztosította. Vajon ha elkezd őszülni, mennyit fizet a biztosító? És ha kihullik egy-egy szál? Lehet, hogy nem is olyan nagy hülyeség ez a biztosítás?

Bruce Springsteen

6 millió dollárért vigyáz a hangjára, és ha neki nem is sikerül, a biztosító majd kárpótolja azt. Hasonlóan Tina Turnerhez, aki bár nem a hangját félti: a bokájára kötött biztosítást 3,2 millió dollár értékben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Heidi Klum

A népszerű modell ugyancsak a lábait félti: az ő markát 2,2 millió dollár üti, ha bármi történik vele. Hát igen, egy modellnél ez érthető is, ahogy az is, hogy Keith Richards bal kezének középső ujját félti annyira, hogy rá 1,6 millió dollár értékű biztosítást kössön.

Ezt is szeretjük