Az 5 legdrágább agyonplasztikázott sztártest
125 millió forintból életünk végéig ellennénk, de van olyan híresség, akinek ez a szépészeti számlája!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kisebb plasztikai beavatkozásokon már senki nem csodálkozik el a sztárvilágban, de már a hétköznapokban sem, viszont akik teljesen átszabatják magukat, borsosan megfizetik az árát: lássuk a celebek számláit!

5. Janice Dickinson

Az önmagát a világ első szupermodelljének nevező nagyszájú brit celeb saját bevallása szerint is plasztikai sebészet függő.

A hetvenes évek vad életvitelű szexbombája mindent megtesz azért, hogy 53 évesen is fiatalosan nézzen ki, sőt ennél kicsit még többet is:

Eddigi költségek: 100,000 $ = kb. 18 millió forint

- Őszinte leszek, meg szerintem nem is kell szégyellnem. Félévente utazok Dallasba egy kis átalakításra. Úgy érzem magam néha, mint egy 900 éves dinoszaurusz, és nem néznék ki így rengeteg smink meg plasztikai beavatkozás nélkül.

Mindig azzal tréfálkozom, hogy én akarok lenni majd a legszebb testű tetem – mondta.

4. Diane Richie

Lionel Richie második felesége válóperes ügyükben eszméletlen fényűzést emlegetett életmódjukra utalva, és ennek van alapja.

A 41 éves Diane közel 100 ezer dollárt költött plasztikai műtétekre, majd amikor elvált, benyújtotta zenei legenda urának a számlát: a kereset szerint 56 különböző szükségletét kell fedezni, beleértve évi 20 ezer dolláros szépészeti beavatkozásait.

- A fent felsorolt tételek mellett évente minimum 20 ezer dollárba kerülnek a plasztikai műtéteim, és ez egy visszafogott számításon alapul – olvasható a bíróságnak benyújtott papírokban.

A Richie-pár válása minden idők egyik legdrágábbja volt, Diana pedig hozzájutott a sebészét boldogító summához.
 

Eddigi költségek: 100,000 $ + 20,000 $/év = kb. 18 millió forint + 3,5 millió forint/év

3. Demi Moore

A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnagyobb filmcsillaga sem hajlandó szembenézni az öregedéssel. Egyrészt két éve hozzáment a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcherhez, másrészt gyakorlatilag tetőtől talpig átszabatta magát.

Legutóbbi beavatkozási listáján mindössze mell-, arc-, térdplasztika, fogkiigazítás és többrendbeli zsírleszívás szerepelt. Annak idején a Sztriptíz főszerepére készülve feküdt kés alá, ahol előbb megnagyobbították melleit, majd a filmforgatás után vissza is vettek az eredményből – csak ez több mint 40 ezer dollárjába került. A 2006-os teljes átszabatás pedig a pluszkezelések és a személyi edzők díjaival együtt kellemesen csillagászati összegre rúg, bár tény, van miből állnia a számlát.

Eddigi költségek: 447,000 $ = kb. 78 millió forint

2. Michael Jackson

Azt valószínűleg ember nem tudná pontosan megmondani, hogy a pop egykori királyán hány beavatkozást végeztek el, de a számok akkor is sokkolóak, ha viszonylag visszafogottan számolunk. Saját bevallása szerint kétszer volt orrplasztikája – egyszer egy törés kiegészítéseként még 1979-ben, majd egy korrekciós műtét a nyolcvanas években –, de a rossz nyelvek szerint ez a kettő bizony megvan negyven is.

Ha még a reálisnak tűnő tíz orrplasztikával számolunk, Jacko akkor is horrorisztikus összegeket költött: Egy menő plasztikai sebésznél az első beavatkozás körülbelül nyolcezer dollár, minden további 15 ezer, így csak az orrszabászat majdnem 150 ezer dollárba kerülhetett.

Az ennél hosszú távon jóval drágább bőrfehérítések, szemhéjplasztikák és az arcszerkezet megváltoztatása pedig eléggé horrorisztikussá kerekítik ki a számlát. A sztár arcára nézve viszont nem biztos, hogy sokan vállalnák a procedúrát.

Eddigi költségek: kb. 500,000 $ = kb. 89 millió forint

1. Sharon Osbourne

Ha egyszer kiderül Jacko műtéteinek teljes listája, talán megszerzi az első helyet, de azt jelenleg Sharon Osbourne, Ozzy felesége és a teljesen lökött család matriarchája bérli. Méghozzá drága pénzen.

Sharon legutóbbi számlája – 234 ezer dollár – egy gyomorműtét okozta radikális súlycsökkenés eredménye volt:

- Majdnem a korábbi súlyom felére fogytam, és úgy néztem ki, mint a National Geographic képein az éhező afrikai nők. Mindenhol lógott rólam a bőr. Annyi korrekciót kellett végezni, hogy több menetben kellett kés alá feküdnöm – mondta a műtétekkel elégedett Mrs. Osbourne.

És ez még csak egy beavatkozás-sorozat volt: korábbi műtéteivel együtt alighanem Sharon Osbourne teste a legdrágább a sztárvilágban!

Eddigi költségek: 700,000 $ = 125 millió forint
Ezt is szeretjük