Arcpirítón tárta szét combjait a szolid Leelee Sobieski
A fiatal sztártól meglepő a villantás, de úgy tűnik, egy kis alkohol hatására ő is hajlamos megfeledkezni magáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bájos arcával és szőke fürtjeivel Leelee Sobieski nem az a tipikus hollywoodi botrányhősnő, de azért párszor neki is sikerült már feltűnést keltenie.


Például akkor, amikor a 88 perc forgatása után bevallotta, erős vonzalmat kezdett érezni filmbeli partnere, Al Pacino iránt. 

A 26 éves bombázó és a hetvenedik éve felé közeledő színészlegenda bizony furcsa párost alkotnának, de a showbiznisz világában megszokhattuk már az ilyesmit.

Lazán széttárta combjait

A Jeanne d’Arc bögyös sztárja igencsak előnyös testi adottságokkal rendelkezik, ennek ellenére nem él a hollywoodi csinibabák kedvenc feltűnéskeltő módszerével.

Kortársaival ellentétben ő nem villogtatja lépten-nyomon intim testtájait, éppen ezért lepték meg a közvéleményt fenti fotói.

A képek egy partin készültek, ahonnan a bombázó enyhén becsípve távozott.

A szemfüles paparazzónak sikerült megörökíteni, ahogy a mámoros szépség úrinőhöz nem illő mozdulattal próbál bemászni a kocsiba, miközben szétnyílt kabátja alól kivillan dögös pink tangája.

A férfirajongók sajnálatára mostanában nem valószínű, hogy részük lesz hasonlóan szexi produkciókban, hiszen Leelee a családalapításra koncentrál.Partnerével, Adam Kimmel divattervezővel nemrég jelentették be, hogy első gyermeküket várják.
Ezt is szeretjük