A nagypapakorú Al Pacinóra izgul Leelee Sobieski
Az ifjú színésznő, Leelee Sobieski teljesen rákattant a hetven felé közeledő filmsztárra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Buja, ám kissé bizarr vágyainak bevallásával Leelee Sobieski nemrégiben valószínűleg rajongó fiatal fiúk ezreinek a szívét törte össze. A szexis szőkeség ugyanis beismerte, őrülten vonzódik a nála több mint 40 évvel idősebb színészlegendához, Al Pacinóhoz.

Furcsa párt alkotnának

Leelee – akinek egyébiránt némi forró francia vér is csörgedezik az ereiben – saját bevallása szerint maga is annyira meghökkent hirtelen támadt vonzalmán, hogy azonnal felhívta az apukáját, és töredelmesen meggyónta neki bűnös gondolatait.

A 25 esztendős feltörekvő sztár a 88 perc című filmben dolgozott együtt Al Pacinóval, és mint mondja, a forgatás második felében egyszer csak azon kapta magát, hogy őrjítően szexisnek tartja a 67 éves hírességet, aki szerinte egy igazi erőteljes, férfias, tesztoszterontól duzzadó ikonikus alak.

A korkülönbség ellenére is izgatja az öreg sztár

Lányos zavarában a gömbölyded idomú szépség visszaszaladt a lakókocsijába, és felhívta Franciaországban élő apját, Jean Sobieskit, akinek pirulva vallotta be, hogy egyik pillanatról a másikra érthetetlen módon vadítóan szexinek találja a Keresztapa idősödő sztárját.

Azt is beismerte, hogy a nagy korkülönbség rettenetes zavarba hozza, amire a bohém művész atya sajátosan nyugtatta meg lányát.

Leelee nevetve idézi fel, hogy apja azzal biztatta, hirtelen támadt vonzalmát ne szégyellje, hiszen csodálatos, szép dolog, ami neki – és a többi öregedő férfinak – is reményt ad.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár a formás testű és bájos arcú színésznőnek már van gyakorlata a Lolita-szerepben – Stanley Kubrick Tágra zárt szemek című filmjében alig 15 esztendősen alakított Tom Cruise oldalán egy buja nimfácskát – ezúttal talán jobb lenne, ha vonzalma megmaradna a plátói szinten, még akkor is, ha az élemedett korú színészlegenda hiúságának bizonyára hízelegne a zsenge csinibaba hirtelen fellángolása.
Ezt is szeretjük